fbpx
5 trikova kako novogodišnju odluku o mršavljenju zaista realizirati!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2022-01-04T221015.336
Mršavljenje Top

5 trikova kako novogodišnju odluku o mršavljenju zaista realizirati!

Početak kalendarske godine obilježavaju novogodišnje rezolucije, odnosno čvrste odluke da ćemo nešto promijeniti u svom životu. Evo kako realizirati u 2022. godini onu o uspješnom mršavljenju…

Izgubiti kile jedna je od najčešćih novogodišnjih odluka u Hrvatskoj, a opet je rijetki uspijevaju pretvoriti u realnost!

Oko 90% njih odustaje već i prije kraja siječnja, a samo rijetki na kraju uspješno ostvaruju željene ciljeve i napokon rješavaju problem koji izuzetno negativno utječe na cjelokupno zdravlje organizma, ali i na samopouzdanje.

No, novogodišnje rezolucije ne moraju završiti debaklom, ako znaš što radiš. Dovoljno je koristiti ovih nekoliko trikova i već ćeš se naći na obećavajućem kolosijeku, koji vodi do kvalitetnog oblikovanja tijela i uspješne dugoročne kontrole tjelesne težine…

Umjesto odgađanja, djelovanje

Prva pogreška koju rade oni koji su odlučili smršaviti u novoj godini definitivno je razmišljanje “ma ima dovoljno vremena, 365 dana je preda mnom”.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2022-01-04T221923.194

Nažalost, odgađanjem smanjuješ izglede da ćeš ikad krenuti u svoju misiju i to je navika koje se moraš riješiti u ovoj kalendarskoj godini. Dakle, nemoj čekati drugu polovicu siječnja da počneš raditi na sebi, već ciljanom prehranom i aktivnim stilom života počni raditi na kilaži što prije…

Plan koji podupire tvoju volju

Važno je imati volju i želju nešto promijeniti, no da bi se to pretvorilo u realnost, iza tvog djelovanja mora stajati kvalitetan i dobro posložen plan.

Istina je, prehrana zahtijeva ponešto planiranja, a svakako i učvršćivanje tjelovježbom kritičnih dijelova tijela. To ne znači da moraš ići pretjerano detaljno u svakodnevno planiranje, no neki okvirni tjedni jelovnik i plan treninga trebaš imati, baziran na poznavanju nutricionizma i fitnesa…

Modificiranje, a ne odustajanje

Kad naiđeš na prve poteškoće, ne odustaj! Da, to je zamka u koju su upali mnogi, jer nisu stvari postavili kako treba od samog početka i kad su shvatili da ne postižu napredak u skladu s očekivanjima, jednostavno su pukli.

Puno bolja odluka od odustajanja je promjena plana. Modificiraj one stvari koje za tebe ne funkcioniraju i pokušaj pronaći formulu uz koju ćeš se ugodnije osjećati.

Fleksibilnost je jedna od ključnih karakteristika uspješnih ljudi, pogotovo kad je u pitanju mršavljenje. Imaj na umu da je ponekad najbolja odluka povući korak ili dva unazad, ako želiš jurnuti nezadrživo prema naprijed. Srljanje pak putem koji ne vodi nikud, samo će učiniti da vječno tapkaš na mjestu…

Nagradama održavaj motivaciju

Mršavljenje je maraton. Ponekad su potrebni mjeseci da bi se vidjeli impresivni rezultati, zbog čega nije jednostavno uvijek održavati motivaciju na potrebnom nivou.

Zato je bitno podijeliti svoju misiju u manje cjeline i nakon svakog postignutog manjeg cilja nagraditi se za svoje postignuće. Možeš to raditi na tjednoj ili dvotjednoj bazi.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2022-01-04T221434.193

Ta nagrada može biti omiljeno jelo, izlazak s društvom, odlazak u šoping ili bilo što od stvari koje te vesele. Zahvaljujući primamljivim nagradama tvoja motivacija nikad neće padati i imaš odlične izglede već prije proljeća stići do željenih rezultata… 

Stručnom podrškom izbjegni posrtaje

Uz snagu volje i malo znanja, svi mi možemo samostalno napraviti velike stvari, u to nema sumnje. No, ako želiš na najlakši, najbrži i najsigurniji način realizirati svoju odluku o mršavljenju, onda se svakako isplati potražiti podršku nekog tko nutricionizam i fitnes ima u svom malom prstu.

Istina je, kad imaš uz sebe profesionalca koji točno zna što ti treba, na temelju tvojih karakteristika, ali i svog bogatog iskustva, tada ćeš gotovo sigurno izbjeći sve one posrtaje i krive odluke koje se događaju kad solo pokušavaš kontrolirati tjelesnu težinu.

Baš zato sve više onih koji žele novogodišnju odluku o izgradnji tijela pretvoriti u stvarnost koristi stručnu pomoć uglednih stručnjaka. Upravo takvu podršku ćeš dobiti od mene, jer jedva čekam pomoći ti promijeniti tvoju svakodnevicu.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se