11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-11-19T131332.139

5 slatkih briga koje te čekaju kad jednom uspješno smršaviš!

116

Nema sumnje, kad jednom izgubiš masne naslage i poboljšaš cjelokupno zdravstveno stanje organizma, tvoj život će se promijeniti. Evo na koje stvari ćeš se morati priviknuti!

Onaj trenutak kad shvatiš da je cilj o kojem godinama sanjaš napokon ostvaren! Da, prekrasne emocije te čekaju svaki put kad nešto postigneš zahvaljujući vlastitom trudu i odlučnosti, a pogotovo ako je u pitanju rješavanje problema prekomjerne tjelesne težine.

Nema sumnje, tko se riješi dugogodišnjih muka s masnim naslagama, u potpunosti će se preporoditi, ne samo po pitanju fizičke pojave i zdravstvenog stanja, već i mentalno.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-19T131230.674

A da se na pravi način pripremiš na ono što te čeka kad jednog dana tvog prelazak na zdrave navike završi trijumfalno, donosimo ti pregled 5 slatkih briga s kojima ćeš se definitivno suočiti…

Vrijeme je za novu garderobu

Tvoja veličina se promijenila! Da, ne možeš više nositi svoju staru odjeću, jer visit će s tebe i izgledati grozno pa je vrijeme za odlazak u šoping.

Istina, to je trošak, ali gledaj to s pozitivne strane. Moći ćeš oblačiti modernu i atraktivnu odjeću, koja će ti fenomenalno stajati. A kad se jednom pogledaš u ogledalo u njoj, dobit ćeš fantastičan motiv da održiš trenutnu tjelesnu težinu i nikad se više ne vratiš na staro…

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-19T131635.735

Kuda s tom silnom energijom?

Nema sumnje, rast energije koji ide uz uspješno mršavljenje i kontrolu tjelesne težine ono je što će ti se itekako svidjeti, jer bit ćeš jedna sasvim druga osoba.

Uz pravilnu prehranu i fizički aktivan život kronični umor postaje stvari prošlosti, a tvoja glavna briga odjednom je kako ispucati silnu energiju koju osjećaš. Zadaci koje moraš odraditi na dnevnoj bazi za tebe će biti mačji kašalj i uvijek ćeš imati rezerve povući još malo više…

Samopouzdanje otvara brojna vrata

Sjajno je što s uspješnim mršavljenjem dolazi i ogromna količina samopouzdanja. Zašto? Zato što ostvarenjem nečeg što ti je toliko važno dokazuješ sebi da vrijediš mnogo i napokon uočavaš ogroman potencijal koji je oduvijek čučao u tebi.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-19T130457.120

A moraš i znati da ljude koji vjeruju u sebe i imaju jasan životni put drukčije doživljava njihova okolina. Kad tvoje samopouzdanje poraste, otvorit će ti se vrata koja su oduvijek bila zatvorena, a tvoja će briga postati kako od tih silnih opcija koje su pred tobom izabrati najbolje za sebe. To nekad može biti zbunjujuće, ali svakako je puno bolje od života bez pravog izbora i vječnog tapkanja na istom mjestu…

Izležavanje na kauču više nije zabavno

Kad jednom vidiš koliko je dobrobiti u aktivnom stilu života, horizontalni položaj koji ide uz buljenje u ekran televizora ili mobitela nikako ti više neće odgovarati.

Istina je, definitivno ti sjedenje doma i vegetiranje više neće biti dovoljno dobro, a tvoja briga će postati kako život nakrcati zanimljivim i ispunjavajućim aktivnostima, koje ne samo što će ti pomoći održati tijelo zdravim, snažnim i dobro oblikovanim, već će ti u isto vrijeme na bezbroj različitih načina obogatiti svakodnevicu…

Vještina primjenjiva na baš sve

Što je najbolje, ako naučiš kako smršaviti i kontrolirati tjelesnu težinu, shvatit ćeš da je to znanje koje je primjenjivo na baš svaku sferu tvog života!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-19T125135.075

Sve se uvijek svodi na odlučnost, predanost i fleksibilnost, u kombinaciji s organizacijskim vještinama, znanjem i besprijekornim planom. Dodaj tome još pozitivno razmišljanje te uvijek traženje rješenja, tamo gdje drugi očajavaju oko problema i imaš sve što je potrebno za uspjeh.

Kada to shvatiš zahvaljujući izgradnji tijela, čeka te još jedna slatka briga, odlučiti kojim redoslijedom ćeš nastaviti ostvarivati svoje želje i pokoravati izazove koji su ti bitni u životu!

Zvuči sjajno, ali misliš da ne vrijedi za tebe? Ako misliš da baš ti nemaš ono što je potrebno da se makneš s mrtve točke, u krivu si! Neuspjesi iz prošlosti ništa ne govore o tvojoj budućnosti. Imaj na umu da svatko tko zna što radi može na siguran, brz i lagan način izgraditi tijelo i uspješno smršaviti.

A tko to ne uspijeva samostalno postići, samo treba potražiti pomoć nekog tko fitnes i nutricionizam ima u malom prstu i zna kako iz tebe i tvojih odlika izvući maksimum. Dakle, ako nikako ne napreduješ, ne brini. Sve može promijeniti podrška ozbiljnog profesionalca poput mene, tko jedva čeka pomoći ti promijeniti svakodnevicu.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!