fbpx
Znaš li da neuspjesi iz prošlosti zapravo ništa ne govore o tebi?
Lifestyle Predloženo Top

Znaš li da neuspjesi iz prošlosti zapravo ništa ne govore o tebi?

Iako svi nosimo ožiljke od neuspješnih životnih epizoda koje su iza nas, istina je da ako ustraješ i samo malo promijeniš pristup u lovu na zacrtane ciljeve, definitivno ih možeš ostvariti u godini koja dolazi…

Na ulazu smo u novu kalendarsku godinu i entuzijazam bi trebao biti na vrhuncu. Obično se uoči 1. siječnja smišljaju novogodišnje rezolucije i planiraju velike stvari za sljedećih 365 dana, no što ako su se tvoji snovi i planovi u prošlosti već izjalovili?

Mnogi zbog neuspjeha koje su ranije u životu doživjeli polako s godinama odustaju od svojih novogodišnjih planova i rezolucija, smatrajući da jednostavno nemaju ono što je potrebno da bi ostvarili svoje najvažnije želje. Misle da razočaranja iz prošlosti mnogo govore o njima i njihovoj sposobnosti, odlučnosti, fizičkim predispozicijama pa i inteligenciji.

No, to je sve daleko od istine. Uz drukčiji pristup uvijek je moguće u potpunosti preokrenuti situaciju, zato ne odustaj od svojih novogodišnjih rezolucija, već dopusti sebi novu priliku da napokon ostvariš sve ono što oduvijek želiš ostvariti…

Nikad nije kasno

Kasno je za mene!”, rečenica je koju previše često čujemo u Hrvatskoj. Već u tridesetima ljudi počnu sebe uvjeravati da je istinita, a zatim u zrelim godinama gotovo da postaje poštapalica.

Nemoj upasti u tu zamku. Kasno je samo ako je tvoj duh slomljen i ako odlučiš priznati poraz i odustati. A do toga dolazi upravo zbog onog o čemu smo već govorili, vjerovanju da neuspjesi iz prošlosti govori nešto o nama. Vjerovanju da govore nešto ružno.

Međutim, situacija nije ni izbliza tako crna. Neuspjesi su rjeđe rezultat nedostatka fizičkih i mentalnih kapaciteta, a češće se zapravo radi o pogrešnom pristupu, odnosno strategiji koja je u startu bila osuđena na propast.

I zatim taj posrtaj počinjemo shvaćati previše osobno i krivimo sebe zbog toga što smo ostali zakopani na istom mjestu, iako je problem bio isključivo taktičke prirodne, jer nismo raspolagali pravim informacijama niti razlikovali bitno od nebitnog.

Zato ako imaš cilj kojem težiš već godinama i nikako da se uopće približiš njegovom ostvarenju, umjesto da odustaneš svejedno ga stavi u svoju novogodišnju rezoluciju za 2023. godinu, ali uz jednu malu razliku. Ta razlika je nova poboljšana strategija, koja će ovaj put u potpunosti promijeniti ishod tvoje misije…

Ti možeš smršaviti u 2023. godini

Jedna od najčešćih želja u novoj godini u Hrvatskoj je uspješno mršavljenje. To nije iznenađenje, kad znamo da se dvije trećine stanovnika muči s prekomjernom tjelesnom težinom.

Međutim, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja većina počinje vjerovati da jednostavno nema ni metabolizam ni disciplinu ni fizičke predispozicije za uspješno oblikovanje tijela, nakon čega slijedi dizanje ruku od svega i odustajanje.

No, to je velika pogreška i krivi pogled na realnost. Za uspješno mršavljenje potrebno je samo znanje, znanje i znanje. Ne radi se tu o manjku mentalne čvrstine ili slabostima vlastitog metabolizma, nego najčešće o tome da je pristup u samom startu potpuno pogrešan, upravo zbog slabog poznavanja fitnesa i nutricionizma.

Zato ako je tvoj cilj napokon dovesti tjelesnu težinu pod kontrolu, kako zbog zdravlja, tako i zbog bolje linije, vrijeme je da u 2023. godini naučiš kako uopće debljanje funkcionira i što sve možeš učiniti da bi kalorijski deficit bio postignut na zdrav i efikasan način.

Uz pravi pristup i dobar plan, temeljen na jednostavnim zakonitostima mršavljenja, neuspjesi iz prošlosti postat će potpuno nebitni, jer ovo je sada neka sasvim nova priča i novi početak, koji će u tebi probuditi mnogo strasti i entuzijazma.

U ovu avanturu možeš ući samostalno, proučavajući zdrave namirnice i najbolje načine učvršćivanja tijela fizičkom aktivnosti. No, ako ti takav pristup u prošlosti nije donio rezultate, svejedno ništa nije izgubljeno. Uz vodstvo pravog profesionalca, koji ima fitnes i nutricionizam u malom prstom, dobit ćeš priliku krenuti najlakšim, najbržim i najsigurnijim putem do mršavljenja, što će značajno olakšati tvoju misiju.

Što je najbolje, znanje i stručno vodstvo danas ne moraš daleko tražiti, jer sve je dostupno na tvom pametnom telefonu. Tu posebno mjesto zauzima naša BudiFit mobilna aplikacija, uz koju dobivaš svog osobnog trenera i detaljan plan treninga za svaki tjedan, s konkretnim vježbama spojenima u jednu cjelinu, na temelju profesionalne procjene tvojih trenutnih mogućnosti. Čekaju te u njoj i redoviti savjeti o tome što jesti, koji mnogi znače pri sastavljanju održivog plana prehrane.

BudiFit mobilna aplikacija nudi mogućnost mjerenja i analiziranja vlastite težine, opsega tijela i FMS-a, a i detaljno praćenje vlastitog napretka kroz vježbe koje uključuju težinu vlastitog tijela, girju, mini bands i elastičnu pilates traku.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda se prijavi za 7 dana BESPLATNOG korištenja BudiFit mobilne aplikacije i provjeri zašto joj popularnost iz mjeseca u mjesec raste!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se