fbpx
5 najboljih razloga ZAŠTO dovesti pod kontrolu vlastitu tjelesnu težinu!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-12-29T131537.448
Mršavljenje Top

5 najboljih razloga ZAŠTO dovesti pod kontrolu vlastitu tjelesnu težinu!

Nemoguće je uspješno smršaviti ako nemaš snažan razlog zašto to radiš. U tu svrhu, evo nekoliko najboljih argumenata zbog čega uopće kontrolirati vlastitu tjelesnu težinu…

Jedno je reći, a drugo je pretvoriti u realnost. To posebno vrijedi kad je u pitanju kvalitetna izgradnja tijela, jer svi bi voljeli uspješno oblikovati svoje tijelo i riješiti se masnih naslaga, no rijetkima to uspijeva.

Nema sumnje, osim dobrog plana, ono što će te voditi do konačnog cilja definitivno je vrijedan razlog ZAŠTO to uopće činiš. Zašto je tebi bitno smršaviti? Zašto je za tvoj život važno kontrolirati tjelesnu težinu i dovesti svoju prehranu u red? Što s time dobivaš, a što gubiš ako odustaneš?

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-29T133435.192

To su pitanja na koja moraš uvijek imati spreman odgovor, ako želiš napraviti pozitivnu promjenu, po pitanju vlastite kilaže. A ovo su neki od odgovora, koje uvijek sebi možeš dati…

Jer želiš dugu vitalnost!

Da, prekomjerna tjelesna težina jedan je od glavnih razloga gubitka vitalnosti, i to već u četrdesetima ili pedesetim godinama. Radi se o negativnom djelovanju na tvoj kardiovaskularni sustav, kao i probavu, dok višak sala loše utječe i na kosti i zglobove, kao i na tvoj dišni sustav.

Pa ako se želiš osjećati još dugi niz godina zdravo i vitalno, ili ti je cilj poboljšati cjelokupno zdravlje organizma, onda imaš jasan razlog zašto u mjesecima koji dolaze trebaš napokon smršaviti…

Jer želiš više energije!

Razina energije koju osjećaš čini ogromnu razliku u kvaliteti tvoje svakodnevice. Ako pucaš od energije, sve se oko tebe čini lijepo i ugodno, a ako se jedva krećeš od umora, taj isti svijet izgleda vrlo depresivno.

A uz uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu iznenadit ćeš se koliko ćeš više energije imati, što je zaista dobar razlog da dovedeš svoje navike u red i kreneš u uspješnu misiju izgradnje tijela…

Jer želiš dobro izgledati!

Estetski izgled nije važniji ni od zdravlja ni od razine tvoje energije, ali svejedno je dobar osjećaj pogledati se u ogledalu ili na fotografijama, i iznenaditi se pozitivnim promjenama.

Još je veći gušt kad drugi primijete da izgledaš bolje nego prije. Oblikovanjem tijela i dovođenjem kilaže u red pokazuješ da znaš kako se brinuti za sebe i svoj organizam. To je u današnje vrijeme gotovo oblik higijene pa ako se možeš redovito tuširati i prati zube, itekako možeš i kretanjem te prakticiranjem zdravih navika u prehrani poboljšati svoju fizičku pojavu, što će ti donijeti mnogo komplimenata, ali i mnogo vlastitog zadovoljstva…

Jer želiš više samopouzdanja!

Ne, ne radi o tome da osoba koja izgubi kile, zbog poboljšanog fizičkog izgleda odmah ima i više samopouzdanja. Vjeru u sebe osjećat ćeš zapravo zbog uspješno završene važne misije, zahvaljujući vlastitom trudu, radu, predanosti i odlučnosti.

Upravo kroz izgradnju tijela učimo na najbolji način kako planirati i provoditi zamišljene ideje u djelo, kroz razdoblje od najmanje nekoliko mjeseci.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-29T134145.568

Zakonitosti koje te vode prema uspješnom mršavljenju primjenjive su baš u svemu i zato ako jednom ovladaš kontrolom vlastite težine, imat ćeš formulu za uspjeh primjenjivu na druge sfere života. Zbog toga ćeš se osjećati samouvjereno i sigurno, koji god zadatak da nakon toga staviš pred sebe…

Jer želiš živjeti zdravo!

A mršavljenje može biti i tvoj prvi korak prema zdravom stilu života, koji podrazumijeva unošenje u tijelo kvalitetnih namirnica, kao i provođenje što više vremena u kretanju, koristeći maksimalno okretnost, izdržljivost i snagu vlastitog tijela.

Zdrav život sa sobom donosi mnogo toga dobrog. Od vitalnosti i energije, do dobrog izgleda, samopouzdanja i odbacivanja dosadnog ljenčarenja na kauču, koje je ništa drugo nego gubitak dragocjenog vremena u tvom životu.

Baš želja za prelaskom na zdravi stil života i pridruživanje zajednici sličnih entuzijasta, može biti itekako dobar razlog ZAŠTO se napokon trgnuti i kontrolom tjelesne težine na kvalitetan način izgraditi tijelo.

To je uzbudljiva misija u koju se možeš upustiti samostalno, ali ako se već duže vrijeme vrtiš u krug i nikako da postigneš neki napredak po pitanju oblikovanja tijela, onda je najbolja odluka potražiti pomoć ozbiljnog stručnjaka, nekog tko ima fitnes i nutricionizam u malom prstu. Nekog poput mene, tko jedva čeka pokazati ti najbrži, najlakši i najsigurniji put do uspjeha.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se