11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-01-25T083711.044

Zašto su online treninzi važni za samopouzdanje moderne žene?

182

Vjera u sebe od ključne je važnosti za uspjeh i sreću u današnje vrijeme, a upravo predanost redovitoj tjelovježbi kroz višemjesečno razdoblje može napraviti čuda po tom pitanju!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-01-25T081220.039

Pomalo je zabrinjavajuće koliko ljudi u današnje vrijeme u Hrvatskoj ima problema sa samopouzdanjem, što ih koči da ostvare svoj puni potencijal i uzmu od života sve ono što zaslužuju.

Istraživanja potvrđuju da u našoj zemlji taj problem nažalost posebno pogađa žene, ponajviše zbog okoline koja umjesto da hrabri i podupire pripadnice ljepšeg spola, na različite ih načine sputava i nepotrebno im ruši vjeru u sebe.

No, tome se itekako moguće oduprijeti, a jedan od načina kako podići samopouzdanje svakako je posvetiti se uspješnoj izgradnji vlastitog tijela, predanim radom na sebi kroz višemjesečno razdoblje.

Ovo su lekcije koje ćeš kroz takav stil života naučiti i bit će za tebe od iznimne vrijednosti u svakoj sferi života…

Nije tako strašno izaći iz zone komfora

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-01-25T081630.067

Svi se mi ugodno osjećamo u poznatim okolnostima, a kada smo okruženi nečim novim, neizvjesnim i nepoznatim, javljaju se nelagoda i nesigurnost.

No, bilo da si majka, zaposlena žena ili ambiciozna studentica, prelazak na aktivan životni stil, s posebnom pažnjom na ono što unosiš u svoje tijelo otkrit će ti da nije uopće tako strašno izaći iz zone komfora te da se možeš pronaći i preporoditi u onome u čemu se prije nisi vidjela, što će svakako puno značiti i za tvoje samopouzdanje.

Možeš promijeniti ono što jesi u svakom trenutku

Izgradnja tijela definitivno nam svima otkriva koliki je zapravo naš puni potencijal, a daleko je veći nešto si uopće možemo zamisliti!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-01-25T082258.433

Kada se tvoje tijelo počne mijenjati i dobivati na snazi, izdržljivosti i estetskoj ljepoti, a zdravstveno stanje također značajno popravi, otkrit ćeš da imaš u sebi moć popraviti većinu toga što te trenutno muči.

Da, nakon tri mjeseca shvatit ćeš da si aktivnim životom prvi korak prema boljoj budućnosti napravila, pokazavši da radom na sebi možeš promijeniti ono što jesi i kako te drugi doživljavaju i vide. Nakon toga su na redu i druge sfere života, s kojima će sve biti lakše nego prije!

Ohrabrit će te to što znanje i vještina daju rezultate

Nema sumnje, samopouzdanje u bilo kojem području našeg djelovanja dolazi od kompetentnosti, odnosno od toga da znaš što radiš i vjeruješ da to ima smisla.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-01-25T082543.067-1

Kod tjelovježbe i uravnotežene prehrane brzo ćeš shvatiti da lijepe stvari i konkretni rezultati dolaze upravo iz znanja, u kombinaciji s maksimalnom predanošću, a to je princip koji zatim možeš koristiti i u svom poslu i u privatnom životu.

Istina je, svime se može ovladati, uključujući i međuljudsku komunikaciju koja nas ponekad straši, samo ako poradiš na svom samopouzdanju i kontroliranjem svojih emocija u svakom trenutku.

A odličan korak na tom putu svakako je naš transformacijski 90-dnevni program LadyBoss90, uz koji te čeka temeljiti program online treninga, kao i osigurana personalizirana podrška pri prehrani i mentalnim izazovima koji su pred tobom.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-01-25T083543.971

U svakom slučaju, ako osjećaš da si spremna za transformaciju kroz rad na vlastitom samopouzdanju izgradnjom tijela, svakako se javi meni, svom online treneru Kristianu. Na temelju više od 10 godina iskustva rada s osobama koje su uspješno prebrodile slične probleme, siguran sam da ti mogu pomoći!