fbpx
Danas može biti PRVI dan tvog novog života i potpunog preporoda!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-11-12T185227.751
Mršavljenje Top

Danas može biti PRVI dan tvog novog života i potpunog preporoda!

Započeti nešto veliko i izazovno uvijek je najteži korak na putu do uspjeha, a posebno to vrijedi kad je u pitanju mršavljenje i oblikovanje tijela. No, dobra je vijest da nakon što se napokon pokreneš, sve postaje puno lakše!

Ono kad znaš da se moraš trgnuti i napokon krenuti prema naprijed, ali osjećaj nelagode prožima tvoje tijelo svaki put kad pomisliš na to.

Pa umjesto da kreneš prema boljoj budućnosti, jednostavno iz dana u dan odgađaš početak i vrtiš se u krug, a tvoji problemi se samo nagomilavaju.

Istina je, najteže od svega je pokrenuti se, jer to znači put u nepoznato i početak borbe s godinama izbjegavanim izazovima. Pogotovo to vrijedi kad je u pitanju prekomjerna tjelesna težina ili tvoje nezadovoljstvo oblikom vlastitog tijela. Pa iako nemaš ništa protiv pozitivnih poboljšanja, znaš da će biti potrebno mijenjati vlastite navike i to te ispunjava nesigurnošću.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-12T185636.476

No, odlična je vijest da je taj prvi korak ZAISTA najteži. Ako danas napokon odlučiš nešto učiniti sa sobom, ovaj dan mogao bi ostati u pamćenju kao prvi na putu do tvog potpunog preporoda, odnosno novog života koji će ti pružiti mnogo više zadovoljstva…

Zašto je važno smršaviti i dovesti se u red?

Ne, ne radi se isključivo o estetskom problemu, iako ga mnogi tako vide. Prekomjerna tjelesna težina izuzetno negativno djeluje na cjelokupno zdravlje tvog organizma, od srca i krvnih žila do probave, zglobova i kostiju. S vremenom uništava tvoju vitalnost i polako, ali sigurno kvari kvalitetu tvog života.

Međutim, kad jednom dovedeš svoju kilažu pod kontrolu i riješiš se masnih naslaga, zahvaljujući uravnoteženoj prehrani i redovitoj fizičkoj aktivnosti, zaustavit ćeš začarani krug u kojem se nalaziš i napokon krenuti u pravom smjeru. Drastično će skočiti tvoja razina energije, što će izravno utjecati na kvalitetu tvoje svakodnevice i omogućiti ti da bez problema rješavaš zadatke stavljene pred tebe, u svakoj sferi života.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-12T184712.764

Što je najbolje, ako znaš što radiš mršavljenje postaje proces koji će ti otkriti koliko je zapravo lako doći do uspjeha u bilo čemu čega se uhvatiš, tek uz malo znanja, odlučnosti i vještog planiranja vlastitog vremena…

Kako napraviti prvi korak?

Što duže odgađaš, to postaje sve teže! Zlatno je to pravilo koje vrijedi za rješavanje svakog problema na tvom putu. Ne, problemi s kilažom i dovođenjem zdravlja pod kontrolu neće čudesno nestati i jedini spas je da vlastitim snagama pokreneš cjelokupni proces.

Najbolja je odluka krenuti ODMAH i SAD. To ne znači da već danas moraš u potpunosti promijeniti svoju prehranu i životne navike, ali to definitivno znači da moraš od danas početi vući pozitivne korake prema boljoj budućnosti, na svakodnevnoj bazi.

Zapamti, tvoj napredak ne mora biti drastičan ni munjevit, ali mora biti konstantan. To se itekako može postići postepenim ispravljanjem vlastitog jelovnika, kao i stavljanjem fokusa na fizički aktivan život, ubacivanjem jednostavnih, ali efikasnih vježbi koje će te očvrsnuti i otvoriti ti put prema boljoj kondiciji i izdržljivosti, kao i ljepšem oblikovanju tijela.

Sve su to pozitivne posljedice tog famoznog prvog koraka koji te u ovom trenutku možda straši, jer predstavlja put u nepoznato. No, imaj na umu da nepoznato ne mora biti ni zastrašujuće ni loše, pogotovo ako osjećaš nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Tada nepoznato može biti samo korak naprijed!

A ono što je danas nepoznato, sutra postaje poznato. To znači da ako se napokon odlučiš pokrenuti, tvoja nelagoda zbog nepoznatog okruženja zapravo će brzo nestati, a pozitivne promjene mogle bi zaista dugo biti uz tebe…

Koji je najlakši i najbrži put do uspjeha?

Umjesto sumnji, optimizam! Nemoj već sada razmišljati o neuspjehu i o tome kako postoji opasnost da će te tvoj pokušaj mršavljenja deprimirati, jer će ti otkriti da imaš slab karakter i probleme s disciplinom.

Nije to glavni uzrok propadanja većine dijeta. Niti blizu! Problem je zapravo nedostatak znanja iz nutricionizma i fitnesa, odnosno planiranje od samog početka krivih poteza uz koje je vrlo teško, a katkad i nemoguće doći do uspjeha.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-12T183005.748

Također, nemoj ni zaboraviti da smo svi različiti i da kopiranje drugih nikako nije siguran put do uspjeha, jer ono što nekome pomaže, ne mora biti dobro i za tebe.

Baš zbog toga, ako ne znaš kako smršaviti i tvoj svaki samostalni pokušaj završava razočaranjem, najbolja je odluka potražiti pomoć nekog tko ima sve trikove iz fitnesa i nutricionizma u malom prstu, a zna i kako prilagoditi plan mršavljenja tvojim potrebama i karakteristikama, za najbrži i najlakši put do željenih rezultata.

Dakle, treba ti podrška dokazanog vrhunskog profesionalca, nekog poput mene, koji jedva čeka pomoći ti poboljšati kvalitetu tvoje svakodnevice.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!  

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se