fbpx
Da, još uvijek možeš DRASTIČNO smršaviti u 2023. godini!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-08-28T101857.534
Mršavljenje Top

Da, još uvijek možeš DRASTIČNO smršaviti u 2023. godini!

Možda je tvoja novogodišnja čvrsta odluka da do kraja godine u red dovedeš svoju tjelesnu težinu negdje zapela ili se zaboravila, no dobra je vijest da i dalje imaš dovoljno vremena ispuniti svoj cilj, ako znaš što radiš…

Svi mi entuzijastično krenemo u kalendarsku godinu, željni pozitivnih promjena u svom životu, no taj polet nije lako održati kroz 365 dana, pogotovo kad naiđeš na prepreke i zapneš.

Da, upravo to je problem ako odlučiš prvog dana nove kalendarske godine da će baš ova godina biti ta u kojoj ćeš smršaviti i napokon dovesti cjelokupno zdravstveno stanje svog organizma u red.

Ta čvrsta odluka u koju se u tom trenutku kuneš kod nekih prestane biti na snazi već potkraj siječnja, kod drugih u travnju, a obično je ustrajnost do ljeta maksimalna dužina predanosti ovome cilju, nakon čega slijedi novi ciklus – DEBLJANJA!

No, bilo da je tvoja odluka uspješno se transformirati u ono što toliko silno želiš zapela ili je ostala negdje zaboravljena, ne padaj u depresiju i ne predaj se! Još je dovoljno vremena da ispuniš planirano i zablistaš u nikad boljem izdanju na ulasku u 2023. godinu…

Trgni se i zaboravi izgovore

Prvo što se moraš zapitati, zašto se uopće nalaziš u ovoj situaciji. Zašto je ova dijeta na pragu propasti kao i svaka prethodna u tvom životu? Što je zapelo i što treba promijeniti?

Odgovor na to pitanje donekle je različit za svakog od nas, ali neke stvari uvijek su iste. Gotovo sigurno da ti je falilo posvećenosti ovom cilju, odnosno discipline i odlučnosti provesti u djelo zacrtani plan.

Vjerojatno je u tvojoj glavi i dalje mnogo izgovora koji se čine kao savršeno opravdanje za nepromijenjeno stanje. No, izgovore ZABORAVI! Moraš znati da je uvijek moguće pronaći vremena, resursa i volje za ono što ti je bitno u životu pa dobro razmisli želiš li u dubini duše zaista učiniti sve što je u tvojoj moći da smršaviš ili možda dio tebe nema hrabrosti napraviti iskorak?

Tu je i sumnja u plan koji se izjalovio. Je li bio previše ambiciozan? Previše neozbiljan? Previše nerealan? Jesu li te krivo savjetovali? Posjeduješ li zaista dovoljno znanja iz fitnesa i nutricionizma da bi ili ipak još moraš ponešto naučiti o svemu tome?

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-28T100450.544

Ako dobro razmisliš o svemu, bez uljepšavanja istine i traženja nepotrebnih opravdanja, odgovori koje ćeš dobiti zlata će vrijediti! Zatim se valja trgnuti, promijeniti pristup i s novim entuzijazmom jurnuti u posljednja četiri mjeseca ove kalendarske godine…

U 120 dana možeš ostvariti ČUDA!

Nema veće gluposti od očekivanja da ćeš u sljedeća dva tjedna uspješno smršaviti i u potpunosti promijeniti kvalitetu svog života. Čuda se ne događaju u par dana.

Ali, pred tobom je puno duže razdoblje do kraja 2023. godine i to iskoristi! Da, četiri mjeseca su gotovo savršeno razdoblje za uspješnu izgradnju tijela, ako se trgneš ODMAH i SAD te povučeš poteze koji ZAISTA donose rezultate.

Što nije funkcioniralo prije, neće ni SADA! Dakle, tvoj pristup se definitivno mora promijeniti. Koje prve korake povući? Treba ti prije svega kvalitetan i održiv plan prehrane.

Neka barem 80% tvoje ishrane čine zdrave i nutritivno bogate namirnice. Ne, ne idi u radikalne dijete, niti se pokušavaj kažnjavati izborom hrane. Ne gladuj, nego postigni dugoročnu sitost. A obroci neka budu SLASNI i ZDRAVI! Dovoljno je širok izbor različitih zdravih namirnica koje će ti osigurati upravo to, ako im daš priliku.

Tome dodaj jednostavnu, a efikasnu tjelovježbu. Uz prave treninge, pola sata je već dovoljno, tri do četiri puta tjedno! Neka te treninzi regeneriraju nakon poslovnih obaveza i obaveza u obitelji. Neka budu tvoj ispušni ventil i trenutak zadovoljstva. Neka budu dokaz da možeš i da je u tvojem tijelu PUUNO više potencijala nego što misliš.

Ova kombinacija je SIGURAN put do fantastičnih rezultata, i to bez NEPOTREBNOG stresa kojeg izazivaju radikalne dijete.

Možeš li sebi osigurati ovakav režim na kvalitetan i efikasan način? Imaš li dovoljno samopouzdanja i motivacije, ili ti treba netko tko će te bodriti, biti uz tebe i pomagati ti da uvijek budeš na pravom putu?

Ako tvoj samostalni pokušaj mršavljenja nije uspio, možda je vrijeme da daš priliku dijeti i tjelovježbi uz stručnu podršku, uz nekog tko fitnes i nutricionizam ima u malom prstu. Nekog poput mene, tko jedva čeka da ti pomogne promijeniti svakodnevicu.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim karakteristikama i potrebama, preporodit ćeš se do kraja 2022. godine i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se