fbpx
Koliki zapravo utjecaj snaga volje ima na tvoje mršavljenje?
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2022-01-08T124257.483
Mršavljenje Top

Koliki zapravo utjecaj snaga volje ima na tvoje mršavljenje?

Nije dovoljno znati što radiš i imati dobar plan, već je potrebno odlučno i predano provoditi zacrtano u djelo. Zato je snaga volje važan faktor prilikom mršavljenja, na kojem treba raditi…

Ulazak u novu kalendarsku godinu u nama uvijek budi entuzijazam i želju promijeniti život u pozitivnom smjeru, a da bi taj elan bio dugoročno održiv, potrebna je snaga volje.

Riječ je o tvojoj sposobnosti da pretvoriš u realnost čak i ono što ti se u tom trenutku čini teškim ili čak besmislenim, znajući da će korist od ustrajnosti prije ili kasnije doći do izražaja.

Da, snaga volje definitivno utječe na uspjeh tvog mršavljenja i izgradnje tijela, no glavno pitanje glasi: u kolikoj mjeri?

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2022-01-08T123832.984

Zato donosimo kratku analizu utjecaja snage volje na kontrolu tjelesne težine, koja može biti presudan faktor na putu do uspjeha, ali samo ako i druge stvari posložiš kako treba…

Bez ustrajnosti nema rezultata

Svi znamo da mršavljenje nije jednostavno i ne događa se preko noći. Od tebe zahtijeva uravnoteženu prehranu i redovitu fizičku aktivnost kroz višemjesečno razdoblje, što nije izvedivo bez mnogo odlučnosti, predanosti i discipline.

Tko god je probao smršaviti, zna da uvijek bude teških dana, kada upadneš u emocionalnu krizu i želiš odustati od svega ili jednostavno poželiš napraviti pauzu i opustiti se na 24 sata od nametnutih restrikcija.

Nakon što se to dogodi, nije nimalo lako nastaviti dalje i tu je bitna snaga volje, odnosno ustrajnost koja ti omogućuje da nastavljaš raditi nešto, znajući da će se isplatiti, čak i ako tih dana u svojoj glavi ne vidiš svjetlo na kraju tunela.

Kako povećati vlastitu snagu volje?

Snaga volje nije ništa drugo nego želja završiti započeto, unatoč svim preprekama koje se javljaju na tvom putu.

Ona je suprotnost od izgovora i potkopavanja sebe, kao i svih onih destruktivnih emocija koje nam onemogućuju da ostvarimo svoje želje i ciljeve.

Za snagu volje prije svega je potrebna vjera. Ti moraš vjerovati da tvoje mršavljenje može završiti uspješno i da ćeš na kraju poboljšati kvalitetu tvog života. Ti moraš vjerovati u sebe i svoju sposobnost da postigneš nešto veliko i važno. Ti moraš vjerovati da zaslužuješ bolju budućnost.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2022-01-08T123452.242

Kad je u pitanju mršavljenje, ta bolja budućnost predstavlja poboljšano cjelokupno zdravlje organizma i dužu vitalnost, kao i bolje oblikovanje tijela te više energije i snage, prijeko potrebnih za obavljanje bilo kakvih zadataka.

Dakle, iza snage volje stoji vjera da ono što radiš ima smisla, unatoč trenutnim zaprekama, kao i želja za uspješnim završavanjem započetog, bez da budeš vlastiti najveći neprijatelj, koji kroz sumnje i podcjenjivanje svog potencijala ne dopušta da se makneš s točke u kojoj ukopano već dugo stojiš. Drugim riječima, ako pravilno postaviš stvari u svojoj glavi, imat ćeš pregršt volje i ustrajnosti krenuti prema toliko željenim ciljevima.

Uz pravu podršku volje neće nedostajati

Naravno, moramo naglasiti da će bilo kakva volja biti uzaludna, ako plan koji provodiš ne drži vodi i ne jamči nikakve rezultate.

Tko nema dovoljno znanja o fitnesu i nutricionizmu, možda će surfajući Internetom pronaći neozbiljne savjete i krenuti u krivom smjeru, a tada ne pomaže nikakva ustrajnost, jer ako ne znaš što radiš, ne možeš niti doći do željenog cilja.

Zato je prilikom mršavljenja najbolji, najlakši i najsigurniji put do uspjeha potražiti pomoć ozbiljnog stručnjaka, nekog tko zna što prolaziš i može se prilagoditi tvojim posebnostima, kako bi ti pomogao osmisliti besprijekorni plan prehrane i tjelovježbe.

Kada znaš da ono što radiš ima smisla i donijelo je rezultate već mnogima prije tebe, tada ti neće biti problem ustrajno provoditi zacrtano u djelo, uz veliku snagu volje i želju za napretkom. Zato se ne ustručavaj potražiti podršku nekog iskusnog i pouzdanog, tko zna sve o izgradnji tijela. Nekog poput mene, eksperta koji će ti značajno olakšati proces mršavljenja i pomoći ti promijeniti kvalitetu svakodnevice.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se