11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-08-26T110806.114

Prezaposlena sam za vježbanje – istina ili mit?

171

Nedostatak vremena najčešći je izgovor onih koji neuspješno pokušavaju smršaviti i izgraditi svoje tijelo, no iza toga stoji mnogo zabluda. Tko se zna dobro organizirati, itekako može prevladati prepreke nastale zbog gustog rasporeda obaveza…

Ako želiš da tvoja dijeta bude uspješna, a tijelo bude oblikovano bolje nego ikad, potrebne su ti samo tri stvari: dobar plan, odlučnost provesti ga u djelo i izdvojeno vrijeme za rad na sebi.

Većina onih neuspješnih u izgradnji tijela ističe upravo vrijeme kao faktor koji ih sprječava da postignu željene rezultate, kao i umor nastao zbog prezaposlenosti.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T110324.574

No, u stvarnosti to je tek vješto sročeni izgovor, a ovom prilikom ćemo otkriti zašto priča o nedostatku vremena ne drži vodu!

Izgradnja tijela NE ODUZIMA mnogo vremena

Svatko tko ovlada vještinom kako na jednostavan i efikasan način kontrolirati svoju tjelesnu težinu i uspješno izgraditi svoje tijelo, dobro zna da NEĆE na taj proces potrošiti mnogo vremena.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T105829.100

Dapače, kad jednom ovladaš izradom kvalitetnog plana prehrane, trošit ćeš VRLO MALO vremena na smišljanje što i kad jesti, a imat ćeš na raspolaganju nutritivno bogate obroke, idealne za zdravlje tvog cjelokupnog organizma.

Tvoj fokus neka bude na jelima koja se spravljaju od pola sata do sat vremena, s mnogo vitamina, minerala i vlakana te svima makronutrijentima u pravilnom omjeru. Imaj uvijek na raspolaganju i zdrave međuobroke, od voća i orašastih plodova, do grickalica od soje i proteinskih čokoladica.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T105655.413

Šoping za cijeli tjedan obavljaj preko vikenda, kad imaš najviše vremena i osjećaš najmanje stresa, a poseban fokus stavi na zdrav doručak, jer to je najbolji mogući početak dana.

Doručak ne mora biti tlaka, već slastan i brz za spravljanje, pogotovo ako koristiš Formula 1 zamjenski šejk, tajno oružje mnogih koji su već uspješno finalizirali svoju transformaciju. Riječ je o pravoj energetskoj bombi, s 12 različitih vrsta vitamina i 13 minerala te svim drugim nutritivnim vrijednostima potrebnima za normalno funkcioniranje organizma. Konzumira se munjevito, a djeluje fantastično na tvoje tijelo!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T105338.448

Tjelovježba također ne treba biti mukotrpna i trajati satima. U današnje vrijeme postoje izuzetno efikasni treninzi za jačanje i učvršćivanje tijela, ubrzanje metabolizma i potrošnju kalorija, koji ne traju više od tek – pola sata!

Naravno, živjeti fizički aktivno možeš u svakom trenutku, na taj način maksimalno olakšavajući postizanje kalorijskog deficita. Bilo kakvo gibanje ide u tvoj prilog i zato iskoristi svoje noge i ruke kad za to imaš priliku, umjesto da legneš na kauč i digneš sve četiri u zrak…

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T105049.543

Organizacija vremena ključ tvog uspjeha

Da, taj umor koji osjećaš nakon posla ili igre s djecom, to je ono što misliš da te zaustavlja na tvom putu da dovedeš svoje tijelo u red.

Ali taj umor uopće nije fizički! Riječ je o emocionalnom umoru koji te ZAVARAVA i kad ga odlučiš ignorirati i trgnuti se, začudit ćeš se koliko u tvom tijelu zapravo još postoji rezerve. Što je najbolje, uz redovitu tjelesnu aktivnost, emocionalni umor sve je rjeđi i rjeđi, a tvoja mentalna snaga sve JAČA!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-26T104830.522

Drugim riječima, prezaposlenost NE DOVODI do fizičkog umora, osim ako ne radiš na baušteli, brodogradilištu ili u skladištu. Ono što tebi treba samo je kvalitetno organiziranje vremena i pronalazak “rupa” u planu obaveza, u koje onda treba ugurati kvalitetnu ishranu i efikasnu tjelovježbu. Nikakav problem kad naučiš kako!

Da, vrijeme je da pokažeš svima da zaposlenost i briga o zdravlju vlastitog tijela IDU jedno s drugim, a ako ne znaš od kud početi, onda je najbolje da se javiš nekome tko ima i fitnes i nutricionizam u malu prstu. Nekog poput mene, tko jedva čeka pomoći ti da napraviš veliki životni zaokret i napokon procvjetaš!

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim karakteristikama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!