fbpx
Misliš da nije pravi trenutak da počneš raditi na sebi i svom tijelu?
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-12-07T175951.284
Top Zdravlje

Misliš da nije pravi trenutak da počneš raditi na sebi i svom tijelu?

Započeti izgradnju tijela najteži je dio tvoje transformacije. No, ako ćeš stalno odgađati početak, nikad neće biti pravi trenutak oblikovati tijelo i dovesti zdravstveno stanje pod kontrolu!

“Uvijek neki problemi!” To je fraza koju ćeš čuti mnogo puta u našoj društvenoj zajednici, a što je najgore, ljudima služi kao odličan alibi da ostanu zakopani na istom mjestu i nikad ništa ne mijenjaju.

Da, to posebno vrijedi kad su u pitanju mršavljenje i prelazak na zdrav životni stil. Uvijek postoji nešto važnije i nikad nije pravi trenutak!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-07T180205.003

No, takva životna filozofija, kad uvijek odgađaš stvari koje ti mogu promijeniti svakodnevicu, definitivno te neće odvesti daleko. I zato je najbolje da odmah prestaneš s tim…

Uvijek neka rješenja!

Istina je, život se sastoji od problema, odnosno izazova koji su stalno na našem putu. Uvijek se događa nešto nepredvidivo i rijetkost je da se možeš posvetiti samo jednoj stvari, već postoji potreba rješavati više toga istovremeno.

Međutim, možda su tu “uvijek neki problemi”, ali dostupna su i “uvijek neka rješenja”! Tko pozitivno razmišlja, uvijek će pronaći način kako stvari dovesti u red i nastavit će težiti boljoj budućnosti.

Zato problemi koji se javljaju ne smiju biti tvoje opravdanje zašto nije pravi trenutak smršaviti i oblikovati tijelo, jer sljedeći tjedan ili mjesec pojavit će se novi i tako onda možeš unedogled…

Ti možeš ovladati simultanim izazovima

Lijepo je kad se možeš u potpunosti posvetiti jednoj stvari u svom životu, ali danas naša realnost više tako ne funkcionira.

Zato nemoj čekati trenutak kad baš nikakvih obaveza i problema neće biti u tvojoj svakodnevici, da se napokon pokreneš i počneš raditi na sebi. Zašto? Čak i ako se poklope okolnosti i otvori takav prostor, ubrzo će se pojaviti novi izazovi i što onda? Odustajanje?

Kvalitetna izgradnja tijela i usvajanje zdravih navika iznimno su bitni za normalno funkcioniranje tvog organizma i ne smiju ti biti zadnja rupa na svirali. Ako muku mučiš s kilažom ili osjećaš veliko nezadovoljstvo svojom figurom, moraš staviti rješavanje ovog problema među – prioritete! A “uvijek neke probleme” elegantno rješavati istovremeno.

I onda ti je još potrebna samo dobra organizacija. Naime, osoba koja zna na pravi način rasporediti svoje vrijeme, neće imati nikakvih problema s planiranjem svojih obroka, kao ni uklapanjem tjelovježbe u vlastiti raspored.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-07T181854.902

Dakle, kad se jednom trgneš i kreneš s početne točke, uz malo optimizma, fleksibilnosti, odlučnosti i predanosti, postavljeni ciljevi vezani uz kontrolu tjelesne težine i oblikovanje tijela itekako će se pretvoriti u realnost, s osjetnim poboljšanjima iz tjedna u tjedan, kako po pitanju figure, tako i po pitanju razine energije koju osjećaš…

Sve je lakše uz kvalitetan i održiv plan

Na tvoju žalost, “uvijek neki problemi” mogu se javiti i dok pokušavaš oblikovati svoje tijelo. Pogotovo ako u cijelu priču ulaziš bez dobrog poznavanja nutricionizma i fitnesa, na temelju neprovjerenih informacija koje nađeš na Internetu.

Dobro je uzdati se u vlastite snage, no samo ako si u stanju izbjeći brojne zablude koje ti serviraju na svakom koraku te zaista osmisliti kvalitetan i održiv plan, koji neće predstavljati dodatnu muku u tvom životu i nepotrebni stres.

Vjeruj mi, moguće je smršaviti i kvalitetno izgraditi tijelo na ugodan način, bez krivih koraka i stalnog vraćanja unazad. No, samo ako znaš što radiš i slijediš korake koje jamče najlakši, najbrži i najsigurniji put do dugoročnog uspjeha.

A ako ti solo zaista nikako ne ide i želiš prestati tapkati na mjestu, tada je najbolje potražiti podršku ozbiljnog stručnjaka, nekog tko ima znanje o izgradnji tijela u malom prstu i izuzetno je motiviran pomoći ti. Nekog poput mene, tko jedva čeka promijeniti kvalitetu tvoje svakodnevice.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo.

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se