11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-07-21T111534.765

Vitka i britka – zašto je za modernu ženu tako važno biti u dobroj formi?

200

U današnje vrijeme kada su očekivanja od jedne žene veća nego ikad, izuzetno je bitno raditi na cjelokupnom zdravlju vlastitog organizma, a najbolji put do dobre forme svakako su kvalitetna izgradnja tijela i besprijekorna kontrola tjelesne težine…

Obaveze od jutra od mraka. Bilo da se radilo o poslu ili o obitelji, moderna žena zaista nema mnogo vremena za predah tijekom svoje svakodnevice.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-21T113705.523

Nema sumnje, situacija je posebno teška ako je žena potpuno izvan forme, fizički iscrpljena i mentalno potrošena, zbog čega joj treba dvostruko više vremena da obavi zacrtano, a u takvom stanju gotovo je nemoguće dobro se organizirati i osmisliti održivi tjedni plan aktivnosti i obaveza.

Baš zbog toga kaže da se da samo vitka i britka žena može pratiti užurbani tempo modernog života i pronaći vremena uživati u njemu, a to se postiže predanim radom na sebi i vlastitom tijelu, kroz uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu.

Upravo izgradnja tijela i poboljšanje zdravlja cjelokupnog organizma u potpunosti mijenja svakodnevicu jedne uspješne žene, a ovo su dodatne dobrobiti koje idu uz prelazak na zdravi životni stil

Lijek protiv kroničnog umora

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-21T113111.519

Onaj umor koji dolazi duboko iznutra i tjera te da se strovališ u krevet i ne mičeš iz njega do sljedećeg jutra.

Takav tip umora definitivno će biti ublažen ili u potpunosti anuliran uz kvalitetnu prehranu, bogatu vitaminima, mineralima, vlaknima te ključnim makronutrijentima unesenima u tijelo u pravilnom omjeru.

Vjerovala ili ne, fizičko pak kretanje i treninzi imat će sasvim suprotni efekt na tvoje tijelo od očekivanog. Umjesto dodatne iscrpljenosti i umora, živnut ćeš i imati znatno više energije, a tvoji kardiovaskularni i plućni kapaciteti će porasti i učiniti te puno spremnijom za dnevne izazove, koji god oni bili.

Raste samopouzdanje

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-21T111745.466

S uspješnim radom na vlastitoj preobrazbi svakako raste i vjera u sebe. A bez samopouzdanja danas je gotovo nemoguće voditi ispunjen i kvalitetan život, jer te u suprotnom drugi jednostavno pregaze.

Sjajna je stvar što kroz uspješnu izgradnju tijela jača i tvoja mentalna snaga. Osjećaš se uspješno i puno bolje nosiš s problemima, jer znaš da ako se potrudiš, da ćeš sigurno pronaći rješenja za njih.

Također, kroz tjelovježbu, kretanje i zdrave navike dobit ćeš ispušni ventil za stres, a samim time i bolje spavati, što će te učiniti odmornom i svježom svakog jutra, željnom novih životnih pobjeda!

Bolji dojam u svakom okruženju

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-21T112340.483

Naravno, žena koja je vitka i britka ostavlja puno bolji dojam gdje god da se pojavi. Bilo da se radi o poslovnom okruženju ili društvenom životu, svi će je ozbiljnije shvaćati ako drži do sebe, nego kad je zapuštena.

To je adut na koji definitivno treba igrati! Vitkost i prezentnost u kombinaciji sa samopouzdanjem i radnom kvalitetom otvaraju perfektan put do uspjeha u novom mileniju.

Zato iako fizički izgled nije najvažnija dobrobit izgradnje tijela, već se prije svega radi o zdravlju, isplati ga se učiniti što boljim mogućim, jer tako možeš izvući maksimum iz svog života i nemaš se razloga zbog toga nikome ispričavati ni pravdati!

Osjećaj zadovoljstva

Da, uspješna izgradnja tijela definitivno je povezana sa srećom i zadovoljstvom. Od nezdravih navika i problema s umorom i kontrolom tjelesne težine do pucanja od energije i fantastične linije. Cijeli taj proces dat će ti mnogo pozitivnih emocija i pomoći ti da se ne bojiš ni ostalih izazova koji stoje pred tobom u životu.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-21T111633.476

Dakle, biti vitka i britka definitivno nije samo površna želja osobe koja želi dobro izgledati u ogledalu, već je nužno za normalno funkcioniranje jedne moderne žene.

Zato kreni s tjelovježbom i zdravom prehranom već danas, kako bi rezultati stigli što prije! A ako zapneš i osjetiš da ne možeš dalje, reci samoj sebi da si jača od toga i nastavi dalje.

Ako pak živiš u potpuno nemotivirajućem okruženju i jednostavno osjećaš da nemaš snagu samostalno doći do vlastite preobrazbe, tada nije loše potražiti stručnu podršku, od nekog tko točno zna što proživljavaš.

Slobodno se javi meni, treneru Kristianu, jer baš zbog takvih situacija osmislio sam program LadyBoss90, kako bi svaka žena željna bolje budućnosti mogla ostvariti transformaciju, i to najlakšim mogućim putem. Ako mi se pridružiš, poboljšat ćemo tvoje prehrambene navike i naučiti te kako jednostavnim, a efikasnim treninzima poboljšati svoju liniju.

Probudit ćemo također tvoj uspavani potencijal i pokazati ti koliko zapravo možeš i vrijediš. Neka ti ne bude neugodno kontaktirati me, jer svi mi ponekad zapnemo i trebamo nekog da nas malo pogura prema uspjehu. Veselim se što ti mogu pomoći!