fbpx
Onaj osjećaj kad rasteš i napreduješ, zahvaljujući SVOM trudu i radu!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-07-05T104547.041
Lifestyle Predloženo

Onaj osjećaj kad rasteš i napreduješ, zahvaljujući SVOM trudu i radu!

Prekrasne emocije ponosa i euforije, povezane s uočavanjem vlastitog rasta i napretka! Jedna je to od nagrada pri izgradnji tijela koju ćeš vrlo brzo dohvatiti, nakon što započneš avanturu mijenjanja svoje svakodnevice…

Lijepo je kad ti život pokloni iznenadnu nagradu kojoj se uopće ne nadaš, ali još je ljepše kad se vlastitim snagama izboriš za nju!

Jedna je to od stvari zbog kojih je tako dobar osjećaj raditi na sebi i mijenjati svoju svakodnevicu na bolje, prelaskom na zdravije životne navike.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-05T103414.452

Da, izgradnja vlastitog tijela upravo se svodi na rast i napredak, a čak i ako si potpuni početnik i tek ulaziš u svijet uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe, uz tek malo discipline i predanosti vrlo brzo uočit ćeš poboljšanja na svom tijelu, kao i po pitanju razine vlastite snage i energije.

To će kod tebe definitivno probuditi neke od najljepših ljudskih emocija. Ponos, euforija, strast, vjera u vlastite sposobnosti i veće samopouzdanje idu uz tvoj napredak, a zatim se javlja glad za još boljim rezultatima i sve postaje još lakše!

Buđenje uspavanog potencijala

Nema sumnje, u svima nama čuče puno veće mogućnosti nego što to možemo uopće zamisliti. Samo ih treba probuditi.

Ne, nije to tek jeftina motivacijska fraza ili rečenica za tješenje onih koji nikad nisu ništa postigli, daleko od toga. Zapravo je vrlo jednostavno objasniti zašto je to temeljna istina od koje sve kreće.

Naime, osoba nezadovoljna svojom svakodnevicom, odana lošim prehrambenim navikama i sjedilačkom stilu života konstantno živi pod snažnim kočnicama. Stres, frustracija i nezadovoljstvo utječu ne samo na tvoje mentalno zdravlje i kvalitetu sna, već i na razinu umora, snagu mišića, kao i količinu energije koju posjeduješ, što se osjeća u svim sferama života.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-05T101943.412

Loša pak prehrana uzrokuje probavne probleme i slabo funkcioniranje brojnih organa, a bez fizičkih aktivnosti tvoji će plućni i srčani kapaciteti biti ispod optimalne razine, kao i fleksibilnost tijela, što će izazvati dodatne probleme u obliku bolova, ukočenosti i slabosti, kao i onaj osjećaj da ti jednostavno ne možeš bolje.

No, zapravo itekako možeš! Prelaskom na uravnoteženu prehranu, bogatu visokokvalitetnim proteinima, vitaminima, mineralima, vlaknima, esencijalnim mastima i zdravim ugljikohidratima, ne samo što ćeš napokon svoju tjelesnu težinu dovesti pod kontrolu, već će tvoja razina energije otići u nebo, zahvaljujući boljem funkcioniranju brojnih različitih sustava unutar organizma.

Dodaj tome redovitu tjelovježbu i dolaziš do bolje ravnoteže, manjeg pritiska na zglobove i čvršćih mišića pa će tvoj puni potencijal napokon izaći na vidjelo, što će se osjetiti čim god da se baviš.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-05T101709.432

Što je nabolje, taj početni napredak stiže kao nagrada vrlo brzo, a s njim i spomenute prekrasne emocije, koje tko nikad nije osjetio, zaista ne zna što propušta…

Rad na sebi najbolji izvor zadovoljstva

Bilo da posadiš povrće i nekoliko mjeseci kasnije uživaš u plodovima svog truda i rada ili to isto doživiš izgrađujući svoje tijelo, onaj osjećaj da se nešto dogodilo zahvaljujući tvojoj predanosti i vlastitim sposobnostima neiscrpni je izvor sreće i zadovoljstva.

Nije se to promijenilo ni u današnje doba, kada nam je gotovo sve što poželimo na dlanu, dostupno uz par klikova na mobitelu.

Još uvijek su neke od najljepših ljudskih emocija povezane upravo uz mijenjanje svakodnevice i osobni rast, postignut zahvaljujući svom trudu i radu, a ne nečem poklonjenom “na lijepe oči”.

Baš zbog toga je izgradnja tijela bila i ostala fantastičan izvor zadovoljstva, za sve one koji ustraju, a također i čvrsta baza za uspjeh u bilo kojoj drugoj sferi života, nakon što naučiš osnovne principe kako se poboljšati, napredovati i izvući iz sebe maksimum.

Dakle, ako se želiš napokon dobro osjećati, znaš što ti je činiti! A ako u bilo kojem trenutku zapneš i osjećaš da ne može dalje vlastitim snagama, tada je ozbiljna i profesionalna stručna podrška ono što ti treba, jer uvijek je lakše uz nekog tko zna koji je najlakši put do uspjeha i kako te motivirati.

Baš zbog toga neka ti ne bude neugodno javiti se meni, treneru Kristianu. Na temelju desetljeća i pol rada s više od 1000 zadovoljnih klijenata, svakako imam dobitnu formulu koju kad prilagodimo tebi i tvojim ciljevima, definitivno ćeš procvjetati ove godine.

  • Plan prehrane prilagođen tebi i tvojim navikama.
  • Jednostavni, a izuzetno efikasni treninzi.
  • Rad na mentalnoj čvrstini i prevladavanju izazova.

To te čeka kod mene ako se trgneš i napraviš prvi, najteži korak. Slobodno me kontaktiraj, veselim se što ti mogu pomoći!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se