fbpx
Koji poklon tražiti od Djeda Mraza ovog Božića?
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-12-13T092801.700
Zdravlje

Koji poklon tražiti od Djeda Mraza ovog Božića?

Umjesto materijalnih stvari koje neće puno poboljšati tvoju svakodnevicu, ove godine traži od Djeda Božićnjaka snagu da promijeniš svoj život na bolje, što se uz prave korake definitivno može dogoditi čak i prije proljeća…

Približava se doba blagdana, a s njim i darivanje. Dok smo bili djeca, to je izazivalo posebno uzbuđenje, a i sada imamo želje koje bismo voljeli da bude ispunjene.

No, koja bi zapravo želja kad bi je Djed Mraz ispunio zaista mnogo značila za kvalitetu tvog života? Puno toga pada napamet, ali ako malo duže razmisliš, definitivno ništa od toga nije materijalno, osim ako nije baš izravno povezano sa zahtjevima tvog posla ili brige za obitelj.

Što god poželiš, imaj na umu jednu važnu stvar. Za ostvarenje najljepših božićnih želja zapravo ti nije potreban ni Djed Božićnjak ni nikakve nadnaravne sile. Sve što ti treba je pozitivan poticaj i tvoja unutrašnja snaga!

Hrabrost i odlučnost

Ako trebaš nešto tražiti Djeda Mraza ove godine, onda je to definitivno da te učini odlučnijom, snažnijom i pozitivnijom osobom nego što je to bilo u prošlosti.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-13T092927.049

Uz takve karakteristike sve je moguće u tvom životu i svaku želju možeš bez problema sebi ispuniti! Da, ako znaš što želiš i povlačiš odlučne poteze kojima ćeš jurnuti prema svojim ciljevima, ništa te ne može zaustaviti.

Za to je često potrebna hrabrost, jer okolnosti nas katkad sputavaju, a zapreke koje se javljaju na putu testiraju našu psihičku i fizičku moć. No, ako ustraješ i ne dopustiš da te povremeni koraci unazad pokolebaju, sigurno ćeš na kraju priče dogurati do željenih rezultata.

Dobro zdravlje i zdrav život

Za Božić svakako trebaš poželjeti i odlično zdravlje svog cjelokupnog organizma, jer kad se dobro osjećaš iznutra, svijet se čini mnogo ljepšim, a puno je više ostvarivih planova i ciljeva.

Odlično je što na vlastitom zdravlju možeš raditi samostalno, bez pomoći Djeda Mraza! Prelaskom na životni stil baziran na uravnoteženoj prehrani i redovitim fizičkim aktivnostima, iznenadit ćeš se koliko ćeš se bolje osjećati i imati više energije.

Već ako shvatiš da tvom tijelu treba nutritivno bogata hrana, puna vitamina, minerala i biljnih vlakana, uz pravilan omjer proteina, ugljikohidrata i masti, napravit ćeš ogroman korak prema naprijed po pitanju zdravlja, ali i oblikovanja tijela.

Dodaj tome jednostavnu, a efikasnu tjelovježbu za poboljšanje srčanih i plućnih kapaciteta, kao i zdravlje mišića i kostiju pa imaš sve što je potrebno da se tvoja želja kvalitetne izgradnje tijela ostvari, u razdoblju koje dolazi.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-13T091948.878

Dakle, Božić je doba kada jedemo puno slatkiša i ne pazimo na prehranu, no može biti i dan čvrstih odluka, koje će te postepeno fizički preporoditi već na samom početku sljedeće kalendarske godine, ako znaš što radiš i svoj plan uspješno provodiš u djelo…

Pozitivna i poticajna okolina

Naravno, od Djeda Mraza možeš tražiti i zdravije okruženje. Znamo da smo često izloženi negativnoj energiji ljudi u našoj blzini, bilo da se radi o kolegama s posla, prijateljima ili bliskoj obitelji.

Bilo bi fantastično dobiti za Božić sebi slične pojedince, odlučne i entuzijastične, koji žele svoju svakodnevicu promijeniti na bolje i bez ikakve isprike krenuti prema boljoj budućnosti.

Takva zajednica svakako je svaka ona koja teži zdravom životnom stilu, kroz uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu, poput naše Fit Lifestyle zajednice na Fejsu. Tamo te čekaju brojni simpatični članovi koji jedva čekaju pružiti podršku sebi sličnim pozitivcima, odlučnima i hrabrima ostvariti tjelesnu i mentalnu preobrazbu.

A još je bolje ako uz sebe imaš nekog tko zaista zna što prolaziš i može te na najbolji način motivirati kad ti je teško, konkretnim idejama kako prebroditi zapreke koje stoje ispred tebe. To ćeš definitivno dobiti od ozbiljnog profesionalca, koji fitnes i nutricionizam ima u malom prstu, ali samo ako ta osoba itekako dobro poznaje mentalnu ljudsku stranu i zna kako podići tvoje samopouzdanje, hrabrost i odlučnost, na razinu na kojoj je moguće – baš sve!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-12-13T090601.874

Ako to trebaš, na pravom si mjestu. Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje?

Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo.

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se