fbpx
Iz ženskog kuta: Moja kućna teretana
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-10-24T180801.269
Fitness Top

Iz ženskog kuta: Moja kućna teretana

Koliko puta si počinjala trenirati od tog famoznog ponedjeljka, koliko si dosad izgovora našla zbog čega ovaj tjedan ipak ne možeš još krenuti, bilo da je riječ o previše posla i obveza koje si imala u posljednje vrijeme ili jednostavan nedostatak motivacije.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-10-24T175705.509

Odlazak u teretanu je potrebno planirati

Današnji ritam života zahtijeva odlične vještine planiranja kako radnog, tako i slobodnog vremena. Dakako, ne smijemo biti ni robovi navika i vlastitih planova, ali ako želimo održavati određenu kvalitetu života, moramo imati u vidu sve svoje obveze i vrijeme s kojim raspolažemo. Pogotovo moramo pronaći vrijeme za očuvanje zdravlja. Tu nema alternative, a često toga postanemo svjesni tek kada se sretnemo s prvim zdravstvenim problemima.

Kako bismo očuvali vitalnost i mogli adekvatno funkcionirati na tjednoj bazi, potrebno je uključiti i odlazak u teretanu u svoj kalendar. No, nekad je uistinu teško trčati na sve strane i često odlazak u teretanu uključuje i put do iste, pogotovo ako je teretana malo dislocirana od mjesta stanovanja.

Vježbanje od kuće isto daje rezultate

Online treninzi su odlično rješenje za sve one koji muku muče s nedostatkom vremena. Dovoljno je uzeti daljinski upravljač i ugasiti televizor ili dvaput tjedno preskočiti Netflix. Potrebno je samo malo volje i čvrsta odluka o promjeni rutine. Svatko se od nas može ustati pola sata ranije, raširiti prostirku, pripremiti bočicu vode i jednostavno krenuti. Malim, ali sigurnim koracima do vidljivih rezultata.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-10-24T175944.040

U nastavku vam donosim iskustva svojih dragih klijentica, koje koriste Ladyboss 90dnevni program online treninga i njihov doživljaj istih iz prve ruke:

Oduvijek sam bila lijena za vježbanje. Odlazak u teretanu je zahtijevao pripremu i organizaciju ukućana u mom domu, jer su svi bili naučeni da sam stalno svima na usluzi. Da se razumijemo, to je moja greška. S Ladyboss treninzima započela sam prije neka dva mjeseca te sam u vrlo kratkom roku primijetila pozitivne promjene na svom izgledu.“

Patricija, 54

„Ladyboss program je prilagođen svima koji žele zdravo smršavjeti te uz to imati stalnu podršku stručne osobe. Vježbe su jednostavne s više ponavljanja, lake za praćenje i što je najvažnije daju rezultate. Zavoljela sam vježbati od kuće, vježbam kad želim i mogu, a i puno manje košta.“

Lidija, 32

„Otkada je počela ova paranoja s Coronom, vježbanje u teretani mi izaziva nelagodu jer je previše ljudi u istoj prostoriji koja često nema adekvatnu ventilaciju te je vrlo teško održavati sigurnosni razmak. Doma sam sigurna, sama diktiram ritam vježbanja i mogu uvijek postavljati pitanja treneru te tražiti preporuke.“

Ķira, 29

„Ladyboss90 je top rješenje za mlade mame kojima je vrijeme za sebe rijetkost, ali i dragocjena potreba za održavanje ili povratak u fit formu

Ivana, 40

Treninzi lako dostupni svima

Ne moraš više trčati u teretanu svakodnevno da bi ostala zdrava i fit. Dovoljno je upaliti laptop i krenuti u svoju malu kućnu teretanu. Sama si odabireš vrijeme, biraš vježbe ovisno o svojoj trenutačnoj formi i napreduješ iz dana u dan…Što je najvažnije, imaš se kome obratiti za pomoć oko vježbi ili prehrane te ni u jednom trenutku nisi prepuštena samoj sebi.

I što je najbolje od svega, nema gubitka vremena na gužve u prometu, ne moraš čekati na spravu da odradiš seriju vježbi i nema prazne priče s kojom gubiš na produktivnosti. Ako ti se ovo čini super opcija za tvoje trenutne okolnosti te tražiš brzo i jednostavno rješenje, slobodno se prijavi na link u nastavku. Vjeruj mi, uspjeh neće izostati.

Tvoj trener Kristian

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se