fbpx
Black Friday akcija – LadyBoss90 program transformacije uz POPUST 50%!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-11-24T102250.025
Lifestyle

Black Friday akcija – LadyBoss90 program transformacije uz POPUST 50%!

Ako u sljedećih 90 dana želiš napokon napraviti ogroman korak naprijed i izgraditi na fantastičan način svoje tijelo prije proljeća, za tebe je LadyBoss90 program transformacije. A do petka u ponoć dostupan je uz popust od čak 50%!

Prekrasno je kada znaš da si mentalno snažna žena, koja sudbinu čvrsto drži u svojim rukama i uvijek ima elegantna rješenja, za svaki problem koji joj se nađe na putu.

Baš to je ono što možeš postići ako se trgneš i počneš raditi na sebi, a najbolji način kako započeti svoju transformaciju svakako je dovođenje u red svojeg zdravlja, kroz kontrolu tjelesne težine i kvalitetnu izgradnju tijela.

Sjećaš li se kad si zadnji put bila u fantastičnoj formi? Davno? Ma nije ni bitno, jer ako znaš što radiš, možeš se još prije proljeća osjećati bolje nego ikad, a i izgledati fenomenalno!

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-11-24T103240.093

Potrebno ti je samo malo volje i odlučnosti te kvalitetna formula uspjeha, odnosno konkretan plan koji će te na najlakši, najbrži i najsigurniji način dovesti do željenih rezultata.

Ti rezultati mogu doći vrlo brzo, ako imaš uz sebe vrhunsku stručnu pomoć. Znamo da se mršavljenje neće dogoditi preko noći, ali ako vučeš prave poteze u sljedećih 90 dana itekako možeš izgraditi tijelo na kvalitetan način te otkriti koliki zapravo ogroman potencijal u tebi čuči.

Tome služi LadyBoss90 program transformacije, koji je već pomogao brojnim ženama, svima onima željnima pozitivnih promjena.

Cilj programa je naučiti te kako kroz tjelovježbu i prehranu doći do dugoročno održive kontrole tjelesne težine, kao i oblikovanja tijela o kakvom oduvijek sanjaš. Sve to u udobnosti svog doma!

Na raspolaganju ćeš imati:

  • jednostavne, a izuzetno efikasne treninge koji obuhvaćaju sve kritične dijelove tijela,
  • svakodnevne savjete vezane uz zdravu i uravnoteženu prehranu,
  • pouzdanu i motivirajuću podršku,
  • pristup zajednici zaljubljenika u zdravi stil života,
  • dodatni rad na mentalnoj snazi i samopouzdanju.

Krajnji rezultat? Potpuna transformacija u sljedećih 90 dana te usvajanje zlata vrijedne vještine rješavanja problema, koja je zapravo iskoristiva uz svako područje života. Drugim riječima, kad jednom ovladaš izgradnjom svog tijela, svaki zadatak kojeg stave pred tebe bit će ti laganica!

Tko vodi LadyBoss90 transformacijski program?

Moje ime je Kristian, profesor sam kineziologije i ONLINE fitnes trener specijaliziran za zdravo mršavljenje žena, s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 14 godina.

Davno sam ušao u ove vode i nije mi žao, jer svjedočio sam čudesnim transformacijama te stekao brojna fantastična prijateljstva.

Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim željama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda je vrijeme da mi daš priliku da ti pokažem što je sve moguće, dok je uz tebe netko tko fitnes i nutricionizam ima u malom prstu!

Black Friday akcija – 50% popusta!

Ovaj tjedan nagrađujemo vjernost posebnim popustom, povodom Crnog Petka. LadyBoss90 program na fantastičnom je popustu, od čak 50%!

Za sve one koji se jave do petka u ponoć, cijena umjesto 632 kuna bit će 316 kuna/mj, a u nju ulazi sve ono što i inače LadyBoss90 nudi, ali i dodatan fokus na tvoje zdrave navike, koje ćemo zajedno dovesti do savršenstva do proljeća.

11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-11-24T104652.230

Nažalost, u slučaju velike navale morat ću zatvoriti prijave i prije petka, jer želim se u potpunosti posvetiti svakoj klijentici, a to ne bi bilo moguće ako ih moram u isto vrijeme voditi ogroman broj.

Zato se javi što prije za konzultacije i dogovor oko ulaska u LadyBoss90 program, koji zaista može otvoriti tvoje oči i pomoći ti da u potpunosti promijeniš kvalitetu svoje svakodnevice!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se