baby-22079_1280

VRATITE SE U FORMU NAKON POROĐAJA

378

Dobiti dijete iskustvo je velike transformacije za vaš život i vaše tijelo. Znate da ste snažni jer ste na svijet donijeli nevjerojatno ljudsko biće, a sada tu snagu možete iskoristiti za povratak u formu nakon rođenja bebe. Donosimo nekoliko savjeta za osobni trening kako biste došli i ostali na pravom putu:

1. Zapišite svoje ciljeve. Želite li smršavjeti? Izgraditi “tonirano tijelo”? Imati više energije? Budite konkretni i postavite si neki opipljiv cilj.

2. Formulirajte realističan vremenski okvir za postizanje ciljeva, imajući na umu da je vaše tijelo prošlo mnogo toga i da bi još uvijek moglo biti u procesu oporavka.

3. Označite kalendar s danima kada ćete vježbati i vremenima koja se uklapaju u vaš raspored, a zatim se potrudite pridržavati se rasporeda.

4. Radite s certificiranim osobnim trenerom da biste zadržali odgovornost i motivaciju. Stručna osoba može vas naučiti pristupima kojima ćete brže ostvariti konkretne ciljeve. Više info. pogledajte ovdje https://www.amstrong.com.hr/

5. Obroke pratite u bilježnici ili aplikacijama poput MyFitnessPal. Ako dojite, istražite da biste bili sigurni da jedete odgovarajuću količinu kalorija i dobivate adekvatnu prehranu za vas i dijete.

6. Ostanite aktivni s prijateljima. Povedite svoje bebe i zajedno prošetajte, pješačite ili trčite. Prijatelji su sjajni jer pomažu jedni drugima da ostanu odgovorni.

7. Držite se podalje od slatkih pića poput tonika i voćnih sokova te se usredotočite na veliki dnevni unos vode. Ženama nakon porođaja potrebno je više vode nego inače pa pijte najmanje deset čaša dnevno.