fbpx
Kako skinuti 10 kg na najzdraviji mogući način i bez stresa?
Mršavljenje Predloženo

Kako skinuti 10 kg na najzdraviji mogući način i bez stresa?

Gubitak deset kila spada među uspjehe u svijetu mršavljenja koji zaslužuju svako poštovanje, no izuzetno je bitno napraviti to na razuman i dugoročno isplativ način, kako se kilaža nakon nekog vremena ne bi vratila na staro…

Onaj osjećaš kad staneš na vagu i oduševljeno uzvikneš: “Imam 10 kila manje!”. To je trenutak pun ponosa i zadovoljstva, koji se čini jako daleko na samom početku, kada tek krećeš u neizvjesnu avanturu mršavljenja, pogotovo ako baš ništa ne znaš o nutricionizmu i fitnesu.

Da, skinuti 10 kilograma nije sasvim jednostavno, ali rezultat je to vrijedan truda, koji može značajno promijeniti tvoj život, pogotovo ako to napraviš na zdrav i održiv način.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-31T180401.831

Nema sumnje, ako svoju preobrazbu provedeš prema najvišim standardima zdravog mršavljenja, ne samo što će tvoje tijelo biti ljepše oblikovano, već će ti zahvalan biti i tvoj kardiovaskularni sustav, kao i probava te tvoje kosti i zglobovi, a tvoja energija skočit će na razinu o kojoj danas samo možeš sanjati.

Zato je vrijeme skupiti hrabrost i neka tvoja avantura odmah počne! Kako skinuti deset kila bez riskiranja vlastitog zdravlja i uvlačenja sebe u pregršt frustrirajućih kriza? Možeš to itekako uspješno ostvariti u mjesecima koji dolaze, ako poslušaš ovih nekoliko vrijednih savjeta..

Uzmi si vremena za ovu misiju

Tko god te uvjerava da možeš uspješno skinuti ogroman broj kilograma u kratkom vremenskom razdoblju, laže!

Zapravo, zaista je moguće da vaga pokaže značajno manju kilažu nakon mjesec dana potpune patnje, gladovanja i forsiranja, no iza toga se skriva mnogo zamki, uključujući i famozni gubitak vode koji besramno od tebe skriva pravo stanje stvari.

Ako želiš izgubiti 10 kila na razuman i ugodan način, preporučujemo da uzmeš nešto duže vremensko razdoblje, ali opet ne previše dugo.

Puno ovisi s koje točke krećeš i hoće li na tvom tijelu i dalje biti masnih naslaga kad izgubiš željenu kilažu, ali u svakom slučaju, najbolje je odrediti si između 90 i 120 dana za uspješno ostvarenje ove hvalevrijedne misije.

Možda ti se u ovom trenutku to čini dugo, ali vjeruj mi, doći će 120. dan za čas! Za velike stvari potrebno je vrijeme i ne zaboravi, postepeni napredak u svijetu mršavljenja ima puno veće izglede dati dugoročne rezultate, od munjevitog gubitka kila, kao stvorenog za aktiviranje neželjenog “bumerang” efekta…

Prigrli zdravi životni stil

Nažalost, mršavljenje ne može biti nešto što traje od točke A do točke B, nakon čega se možeš vratiti na staro i živjeti uz iste navike koje su te i dovele u situaciju da imaš prekomjernu tjelesnu težinu.

Ključ uspjeha je prelazak na zdravi životni stil, baziran na nutritivno bogatoj, uravnoteženoj prehrani, kao i redovitoj fizičkoj aktivnosti.

Dakle, tih 120 dana tvog života treba biti prijelazno razdoblje, u kojem ćeš malo jače stisnuti kako bi kile išle prema dolje, pritom usvajajući navike koje će ti značajno olakšati kontrolu tjelesne težine u budućnosti.

Na tebi je da pronađeš radost u ukusnim, a zdravim i niskokaloričnim namirnicama, što ćeš uz malo eksperimentiranja sigurno uspjeti i to u vrlo kratkom vremenu. Također bi bilo sjajno da ti tjelovježba postane redovna rutina, a prejedanje iz dosade, kao i utapanje tuge u slatkom i masnom, nešto čega ćeš se zauvijek odreći u životu…

Drži se kvalitetnog plana i ne odustaj

Nema uspjeha bez pravog plana! Pogotovo ako se radi o gubitku deset kilograma, što nije nešto što se može slučajno dogoditi.

Na tebi je da na temelju provjerenih formula iz fitnesa i nutricionizma postaviš svoj tjedni plan prehrane i tjelovježbe, u svrhu postizanja postepenog, ali sigurnog kalorijskog deficita, koji će te dovesti do željenog cilja.

Dobra je stvar što višak od samo deset kilograma znači da ne moraš previše kalkulirati i postepeno navikavati tijelo na fizičke napore, jer tvoja ukupna kilaža još uvijek nije u opasnoj zoni.

Odmah možeš početi s jednostavnim i efikasnim treninzima, za još brže trošenje masnih naslaga, uz niskokaloričnu prehranu, bogatu mineralima, vitaminima, vlaknima i svim onim makronutrijentima u pravilnom omjeru, kako bi bila postignuta dugotrajna sitost i zavidna razina svakodnevne energije.

Ako znaš što radiš i u stanju si ustrajati i dugoročno se obvezati na novi zdravi režim života, skinuti deset kila neće biti nikakav problem, a izostat će patnja, frustracija, kao i nepotrebni odlasci u krivom smjeru, uz koje uvijek prijeti – odustajanje.

Ali ako ne posjeduješ potrebno znanje iz svijeta mršavljenja, NEMOJ na temelju par pogledanih videa i pročitanih tekstova na Internetu planirati svoju dijetu, jer to u pravilu završava velikim razočaranjem.

U tom je slučaju NAJBOLJA ODLUKA potražiti stručnu pomoć, nekog tko fitnes i nutricionizam ima u malom prstu, a zna kako te motivirati i iz tebe izvući tvoj puni potencijal. Nekog poput mene, tko jedva čeka da ti pomogne i zauvijek promijeni tvoju svakodnevicu.

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i fitnes trener s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu za uspješnu fizičku transformaciju, koju kada prilagodimo tvojim karakteristikama i potrebama, preporodit ćeš se u sljedećih 120 dana i neće ti biti NIKAKAV problem uklopiti te nove, zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se