fbpx
Kako se osjećate nakon svog doručka ?
ako-vas-gusi-rutina-razbijte-je-pomaganjem-ili-pak-setnjom-504×335-20121250-20121210133530-37fab1a9cdbaaf36ddb7e9e70d8fe776
Fitness Herbalife Lifestyle Mršavljenje Ostalo Rezultati Zdrava prehrana Zdravlje

Kako se osjećate nakon svog doručka ?

Vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate.

Doručak na bazi ugljikohidrata

Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim pahuljicama ili pecivima? Te vam namirnice mogu dati kratkotrajni nalet energije, no ne sadrže proteine, vlakna, vitamine niti minerale koji su potrebni vašem organizmu. Nedugo nakon što ste jeli primijetit ćete da vam energija opada i da počinjete osjećati umor, pa posežete za nezdravim grickalicama koje mogu dovesti do povećanja tjelesne težine.

Bez doručka

Nema kalorija, nema hranjivih tvari, nema proteina. Imate li običaj preskakati doručak, a onda potrebnu energiju dobivati iz grickalica? Preskakanje doručka znači da vaš organizam mora iskorištavati pričuve hranjivih tvari i vode, koje su se iscrpile preko noći. Zbog toga možete osjećati umor, razdražljivost i možete biti skloniji posezanjem za slatkim grickalicama da biste podigli razinu energije.

Nutricionistički uravnotežen doručak

Uravnotežene kalorije, uravnotežene hranjive tvari, uravnoteženi proteini. sadrži li doručak ispravnu mješavinu hranjivih tvari, energija će se oslobađati polako, dulje ćete se osjećati sitima i lakše ćete kontrolirati težinu jer ćete imati manje potrebe jesti između obroka. Uz dobru ravnotežu ugljikohidrata, proteina i masti veća je vjerojatnost da ćete se osjećati zadovoljni, zdravi i puniji energije za sve što vam donosi dan!

Saznajte više o rješenju za uravnotežen doručak:

Bogat svim hranjivim sastojcima koji su potrebni vašem organizmu, može se pripremiti u nekoliko sekundi, a njegova kombinacija proteina soje s ugljikohidratima na bazi bilja pomaže vam da dulje ostanete siti. Uz samo nešto više od 200 kalorija po porciji.

Što nutricionisti preporučuju za doručak?

Tko bi rekao da mješavina visokokvalitetnih proteina, vlakana, vitamina i minerala može biti tako ukusna, a da pritom pucaš od energije i satima nakon toga ni ne pomišljaš na trpanje u sebe slatkog, jer oscilacije šećera uz Herbalife zdravi obrok kod tebe jednostavno nema.

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se