fbpx
Iskoristi ljetno punjenje baterija za uzlet do najviših dometa!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-08-20T182629.176
Lifestyle Predloženo

Iskoristi ljetno punjenje baterija za uzlet do najviših dometa!

Iako najčešće prve dane kalendarske godine vidimo kao priliku za početak pozitivnih promjena u životu, zapravo je povratak s godišnjeg odmora, kad smo svježi i mentalno odmorni, perfektan za početak novog uzleta…

Svi zaslužujemo odmor! I to ne dan, dva ili tri, već barem 14 dana, u kojima možemo isključiti vlastiti um i u potpunosti se opustiti, uživajući u svakodnevici bez briga.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-20T182534.466

Baš tome služi dvotjedni ili trotjedni godišnji odmor, kojeg većina od nas koristi upravo preko ljeta. Bilo da ga provodiš na moru, u planinama, na egzotičnom putovanju ili u svojem domu u zajedničkim aktivnostima s najmilijima, to su dani kada će tvoje baterije napokon biti napunjene, a vratit ćeš se sa svojih zasluženih slobodnih dana u najboljem mogućem mentalnom stanju.

Zato je povratak s godišnjeg odmora idealan novi početak za tebe, kada vrijedi vlastitu svježinu, entuzijazam i odlučnost pretočiti u konkretne pozitivne promjene…

Kreće novi ciklus u tvom životu

Istina je, mnogi vide početak kalendarske godine kao priliku da stvari promijene u vlastitoj glavi, trgnu se i napokon počnu raditi na ciljevima koje istinski žele ostvariti. Tako nastaju svima poznate novogodišnje odluke.

Međutim, 1. siječnja je tek simbol novog početka, a godišnji ciklus u našim životima zapravo završava upravo ljetnim godišnjim odmorom, kao konačnom nagradom za izazovnih godinu dana, obilježenih turbulencijama na poslu i različitim događanjima na privatnom planu.

Ono što obično slijedi nakon godišnjeg je uspješno resetiranje u vlastitoj glavi i praktički početak od nule, s novom energijom dobivenom kroz prijeko potrebni mentalni odmor.

A upravo takvo mentalno stanje je najbolje za kreiranje planova za poboljšanje vlastite svakodnevice, nakon čega nije problem bacanje na posao što je prije moguće, ususret željenim ciljevima koji će poboljšati kvalitetu tvog života…

Najbolja izgradnja tijela počinje u rujnu

Puno je različitih ciljeva na koje se možeš baciti nakon ljetovanja, ali samo jedan ti jamči dramatičan rast energije, prijeko potrebne za ostvarivanje i svega ostalog o čemu sanjaš. Naravno, govorimo o izgradnji tijela i poboljšanju zdravlja organizma.

U Hrvatskoj je normalno da rad na oblikovanju tijela, kao i kontroli tjelesne težine završava baš usred ljeta, odlaskom na plažu tijekom godišnjeg odmora.

Svi mi želimo izgledati dobro u kupaćem kostimu i zato se nekako u našim krajevima izgradnja tijela, kojoj cilj prije svega treba biti poboljšanje cjelokupnog zdravstvenog stanja tvog organizma, ipak povezuje s linijom koju prezentiraš okolini na svom ručniku.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-08-20T154936.105

A obično se s oblikovanjem tijela počinje prekrasno, nekoliko tjedana prije pakiranja stvari i putovanja na obalu, ili u boljem slučaju par mjeseci ranije, kada ipak postoje neki izgledi uspješno ostvariti zacrtane ciljeve.

Kada jednom godišnji odmor prođe, slijedi klasično hrvatsko zanemarivanje vlastitog tijela i vlastitog zdravlja, sve do sljedećeg proljeća ili ljeta.

No, bilo da je tvoja prethodna izgradnja tijela bila uspješna ili ne, napunjene baterije na godišnjem odmoru daju ti priliku za novi entuzijastični početak, koji će onemogućiti bilo kakvu dramu oko kupaćeg kostima, uoči odlaska na sljedeće ljetovanje.

Da, najbolja izgradnja tijela počinje upravo – u rujnu! Tada treba donijeti čvrstu odluku prelaska na zdravi životni stil, baziranog na uravnoteženoj prehrani i tjelovježbi, što će kroz sljedećih 365 dana rezultirati ne samo nikad boljom linijom na plaži, već i puno boljim stanjem tvojeg kardiovaskularnog sustava, probave, mišića, kostiju, kao i razine energije, ključnog faktora za kvalitetu svakodnevice.

Dakle, ako je tvoje ljetovanje završilo i moraš se vratiti u kolotečinu, ne tuguj! Upotrijebi pozitivnu energiju i mentalnu svježinu koju trenutno osjećaš za novi početak, u kojem ćeš imati mnogo vremena planskim pristupom ostvariti za sebe najvažnije ciljeve, što svakako treba uključivati i tvoju kontrolu tjelesne težine, kao i kvalitetnu izgradnju tijela.

A ako želiš da ovaj dugi ciklus rada na sebi i zdravlju svog organizma bude bolji nego ikad, bez krivih koraka i frustrirajućih kriza, onda je vrijeme da se javiš za podršku nekom tko ima bogato znanje iz fitnesa i nutricionizma, jednom ozbiljnom i profesionalnom stručnjaku poput mene!

Zovem se Kristian, profesor sam kineziologije i fitnes trener s više od 1000 zadovoljnih klijenata u posljednjih 15 godina. Na temelju vrijednog iskustva rada s tebi sličnim, simpatičnim klijentima željnih promjena, danas imam dobitnu formulu cjelokupne fizičke transformacije, koju kada prilagodimo tvojim karakteristikama i potrebama, preporodit ćeš se u mjesecima koji dolaze.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Onda neka ti ne bude neugodno javiti mi se i zatražiti dodatne informacije, jer svi mi trebamo pomoć kad zapnemo. Javi se što prije za BESPLATNE 20 minutne konzultacije, kroz koje ću detektirati tvoje probleme i ponuditi ti NAJBOLJA rješenja!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se