fbpx
Elastična pilates traka – praktičan rekvizit koji pomaže pri mršavljenju!
Fitness Predloženo Top

Elastična pilates traka – praktičan rekvizit koji pomaže pri mršavljenju!

Ako želiš kvalitetno izgraditi tijelo u udobnosti svog doma elastična pilates traka u tome ti definitivno može pomoći, jer je izuzetno praktična, a podiže tvoju tjelovježbu na još viši nivo…

Treninzi težinom vlastitog tijela mogu biti sjajni, ali ako tome dodaš i pokoji praktični rekvizit tada možeš postići još bolju potrošnju kalorija, uz efikasno učvršćivanje i oblikovanje kritičnih dijelova.

Baš u tu svrhu nastala je elastična pilates traka, koja ti donosi otpor prilikom izvođenja pokreta i bez ikakvih problema može zamijeniti ulogu utega pri tjelovježbi.

Dobra elastična traka ne košta više od stotinjak kuna, a možeš je sa sobom bez problema nositi bilo gdje, jer joj je težina minimalna te ne zauzima mnogo prostora. No, svejedno će se pobrinuti za prilično žestoke treninge i može poslužiti pri radu na brojnim različitim mišićnim skupinama.

Dakle, bilo da odrađuješ treninge na otvorenom, u teretani ili na prostirci u svojoj sobi, elastična pilates traka definitivno ima svoje adute. Vrijeme je da saznaš zašto je postala jedan od omiljenih rekvizita za tjelovježbu…

Otpor mišićima, ali i pomoć

Elastična pilates traka u svijetu fitnesa može imati različitu upotrebu, od zagrijavanja i istezanja do samog treninga, a dužina joj je do dva metra, što je čini najdužim elastičnim rekvizitom trenutno na tržištu.

Funkcionira tako što izaziva otpor dok