FB Oglas

Prihvati moj online izazov, dođi na svoj vrhunac i u formi života uđi u 2021. godinu!

237

Želiš poraditi na svom zdravlju i iskoristiti završne dane ove izazovne godine da u sljedeću uđeš na svom fizičkom i mentalnom vrhuncu? Onda prihvati moj 60-dnevni online izazov koji će te uvjeren sam, preporoditi!

Istina, iza nas su izazovni dani i mjeseci u kojima se mnogo toga okrenulo naglavačke, ali vrijeme je sada konačno se trgnuti i započeti novi uzlet. A nema boljeg ni inspirativnijeg razdoblja za vlastiti preporod od prijelaza iz jedne godine u drugu, pogotovo kad znamo da će 2021. godina, ako se potrudimo, sigurno biti bolja od ove!

Želiš bolji izgled te još veće poslovne uspjehe i još bogatiji društveni život u sljedećoj obećavajućoj godini? Naravno, svi to želimo, ali moraš znati da je za bilo kakav poslovni ili privatni uzlet potrebno zdravo tijelo i još zdraviji duh!

Baš zbog toga tu sam ja, tvoj trener Kristian, profesor Kineziološkog fakulteta s 18 godina iskustva pripremanja treninga za one koji žele više. Iza mene je više od 1000 klijenata koji su kod mene postizali vrhunske rezultate, podizali samopouzdanje te značajno poboljšali svoje psihofizičko stanje.

SNIMANNJEEEE

Radio sam dosad s ljudima svih dobi i fizičkih karakteristika, a oni koji su postizali najbolje rezultate imali su tri zajedničke karakteristike: strast, entuzijazam i upornost. To je ono što vidim i kod tebe, jer da nemaš, ovaj tekst nikad ne bi bio ni otvoren na tvom ekranu!

Čeka te kvalitetan online rad na snazi, psihi i imunitetu

Ja sam baš poput tebe, čovjek koji ima svoje snove i neće se zaustaviti dok ih ne ostvari. A jedan od mojih najvažnijih snova je uspješno pomagati ljudima u fizičkoj i psihičkoj preobrazbi, i to u relativno kratkom vremenskom razdoblju!

Kako bi tebi i tebi sličnima bilo lakše doći do svojih najvećih uspjeha u životu, osmislio sam zatvorenu Facebook grupu i pripremio 60-dnevni izazov. Radi se o tvoja dva životna mjeseca, od 1. prosinca do 31. siječnja, u kojima ćeš radom na svom tijelu i usvajanjem zdravih navika doći na svoj fizički i mentalni vrhunac. Vrijedni savjeti bit će dostupni samo odabranima!

Sve to naravno uz prijeko potrebnu socijalnu distancu i posebnu pažnju usmjerenu prema zdravlju, što je još uvijek ipak najvažnije u našem trenutnom okruženju.

Dakle, radi se o 39 pomno isplaniranih online treninga kroz 60 dana koji u ovoj Facebook grupi samo čekaju da budu podijeljeni s pravim ljudima, a onome tko ih predano odrađuje jamče poboljšanje imuniteta, čvršće tijelo, gubitak viška kilograma i povećanje mišićne mase. No, što je najvažnije, umnogostručit će se i tvoj osjećaj zadovoljstva samim sobom!

Cijena? Imaš sreće, jer cjelokupni paket od 39 online treninga plus BONUSI su do isteka ove akcije 1. prosinca na čak 50% popusta.

Također, ako želiš sasvim individualni pristup treninzima, potpuno prilagođen tvojim osobnim karakteristikama i ciljevima, uz moje online vodstvo uživo, savjete i smjernice o zdravom životu te dnevnik prehrane, i to je dostupno za tebe, trenutno uz isti popust od 50%, a o kojim se točno cijenama radi saznat ćeš odmah nakon što me kontaktiraš!

Sve to dobivaš uz trenera koji će uvijek imati vremena motivirati te i svojim savjetima usmjeriti na pravi put, kako po pitanju samih vježbi, tako i po pitanju zdrave prehrane, ali i zdravog mentalnog pristupa ovom, kao i drugim izazovima koji će se u životu naći na tvom putu.

U svakom slučaju, vrijeme je za kvalitetan rad na sebi i snažan ulazak u obećavajuću 2021. godinu. Uz moje vodstvo dobit ćeš odličan ispušni ventil za nakupljeni stres, bolje ćeš spavati i osjećat ćeš ogromnu količinu fizičke, ali i mentalne snage, toliko potrebnih za nove životne pobjede, u ovim izazovnim vremena!

Ako osjećaš potpunu spremnost prihvatiti ovaj izazov i preporoditi se, javi se i uskoro krećemo!