fbpx
5 razloga zašto prava stručna podrška radi razliku pri izgradnji tijela!
Mršavljenje Predloženo

5 razloga zašto prava stručna podrška radi razliku pri izgradnji tijela!

Iako i sami možemo puno toga učiniti za vlastito zdravlje i oblikovanje tijela, uz pravu stručnu podršku ostvarivanje zacrtanih ciljeva postaje još lakša i znatno manje frustrirajuća misija…

Onaj osjećaj ponosa kad uspješno skineš kilograme, učvrstiš tijelo i podigneš svoju energiju na razinu koja je u prošlosti bila nezamisliva!

Tako izgleda kraj jedne slavodobitne misije izgradnje tijela, uz koju ide i poboljšanje cjelokupne zdravstvene slike tvog organizma.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-05-07T142057.610

Čini ti se neizvedivim? Uopće nije! Uz malo truda, predanosti, znanja i discipline možeš do takve preobrazbe vlastitim snagama, no još lakše ćeš ostvariti željene rezultate uz pravu stručnu podršku, koristeći usluge osobe kojoj zaista možeš vjerovati.

Možda ti je u ovom trenutku neugodno potražiti nečiju pomoć, što je sasvim normalan osjećaj, no ne treba ti biti! Milijuni diljem svijeta koriste usluge kvalitetnih fitnes trenera i nutricionista, jer postoje itekako bitni razlozi zašto uz nekog tko ima široko znanje možeš na znatno bezbolniji način ostvariti svoje želje i ciljeve

Najbrži put do uspjeha

Nema sumnje, ti možeš vlastitim snagama doći do uspjeha, no ako ne poznaješ sve trikove vezane uz izgradnju tijela, moraš se pripremiti za povremene krive korake i krize. To znači da ćeš ponekad morati povući kočnicu i vratiti se unazad, ako želiš ponovo biti na pravom kolosijeku.

Uz pravu stručnu podršku to neće biti slučaj. Dobit ćeš plan prehrane i treninge koji daju maksimalne rezultate za osobu tvojih fizičkih karakteristika i preferencija, a ako u bilo kojem trenutku zapneš, čeka te savjet kako se na najbrži način od toga oporaviti i nastaviti nezadrživo prema konačnom cilju.

Spremna rješenja za specifične probleme

Da, pri mršavljenju, kao i oblikovanju tijela javlja su povremeno specifični problemi, za koja nije uvijek moguće naći rješenja guglanjem.

Bilo da u jednom trenutku neočekivano zapneš s napretkom ili se pojave određeni bolovi netipični za druge rekreativce, dobro je imati nekog iskusnog na raspolaganju, tko iza sebe ima rad s više od 1000 klijenata i zna što se sve može dogoditi te kako na elegantan način prebroditi nastale zapreke.

Obuhvaćeni svi aspekti zdravog života

Ako kreneš u pustolovinu izgradnje tijela, sasvim je moguće da ćeš se fokusirati na samo pola onog što je bitno, no istina je da najbolji rezultati dolaze samo ako sve u svom životu posložiš kako treba.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-05-07T143338.683

Uz pravu stručnu podršku dobit ćeš sveobuhvatni plan koji uključuje uravnoteženu i raznoliku prehranu na tjednoj bazi, kao i čitav niz savjeta vezanih uz fizičko kretanje i tjelovježbu. Također, dobar trener će ti dati i prave savjete kako pronaći vrijeme za rad na sebi te kako prebroditi mentalne prepreke koje će se također pojaviti na tvom putu.

Neiscrpni izvor motivacije

Istina je, mentalna strana izgradnje tijela barem je jednako bitna kao i fizička! Zašto? Zato što napredak nije uvijek vidljiv, a povremeno ćeš nailaziti na probleme potpuno nevezane uz svoju dijetu i tjelovježbu koji će ti kvariti raspoloženje i oduzimati fokus.

Tada je važno imati osobu koja razumije ono što ste događa u tvojoj glavi, ima empatije za to, ali i itekako dobro zna kako te motivirati da prebrodiš krize i nastaviš dalje, u nove pobjede. Motivacija i strast pola su uspjeha i sjajna je stvar kad imaš netko tko ti nikad neće dopustiti da kloneš!

Znanje za cijeli život

Što je najbolje, stručna podrška pri izgradnji tijela nije nešto što kad jednom probaš, bez toga više ne možeš do kraja života.

Dapače, usvojit ćeš znanja i vještine uz koja ćeš u budućnosti imati sve što je potrebno ne samo da ostvariš ciljeve vezane uz svoj izgled i zdravlje, već i druge sfere života, a uvijek ćeš imati i vrlo vrijedne savjete za druge!

Naravno, da bi to sve bilo moguće, potreban ti je trener koji zaista ima ogromno znanje i iskustvo te pristupa ljudski svojim klijentima, nudeći im program skrojen isključivo po individualnoj mjeri, na temelju nečijih mogućnosti i ciljeva.

Ako to tražiš, na pravom si mjestu. Želiš li najlakšim putem do uspjeha, slobodno se javi meni, treneru Kristianu. Na temelju mojih 14 godina rada s više od 1000 klijenata, u mjesecima koji dolaze garantiram da možemo zajedno napraviti fantastičan rezultat i veselim se što ti mogu pomoći!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se