elena

Elena Zdjelar svjetski Miss fitness model

483

Prije tjedan dana u Kopru se porečka fitness trenerica Elena Zdjelar okitila titulom svjetske prvakinje u kategoriji Miss fitness model na Nutrition IBFF World Championship 2013. Natjecanje je, baš kao i višemjesečne pripreme, bilo vrlo naporno i trajalo gotovo čitav dan, no, lijepoj se Eleni isplatilo. Između 20 djevojaka, čak desetero sudaca presudilo je u njenu korist.

– Zapravo sam bila toliko uzbuđena da u prvi mah nisam bila ni svjesna da sam pobijedila. Nakon što smo na bini ostale samo nas dvije, ja i moja kolegica iz Italije, sudac je rekao da ona može napustiti pozornicu, a ja sam pomislila da je nju proglasio pobjednicom, priča Elena u dvorani sportskog kluba “Prime klub Poreč”.

Elena Zdjelar

Ima 35 godina, odrasla je u mjestu Buroli kod Umaga, a u Rijeci je završila Višu ekonomsku školu. Zajedno sa suprugom Draganom u klubu vodi više grupa: za taekwondo, tae-bo, crossfit, king boxing, cross fet, boddy fet te sada vrlo popularni MMA – alternative fight. Elena i Dragan vode i individualne i grupne treninge te programe prehrane, a počeli su i sa sportskim vrtićem. Klub je zapravo osnovan još 1985. kao taekwondo klub “Poreč”. Uglavnom se bave borilačkim sportovima s kojima su ostvarili zavidne rezultate što i nije čudno budući da je Dragan Zdjelar čak 17 godina vršio funkciju selektora ITF Taekwondo reprezentacije.

Elena je još lani razmišljala o tome da se počne pripremati za ovo natjecanje, koncem godine je tako i odlučila budući da su joj sport i treninzi od malena puno značili.

– Svi su mi govorili da ću teško, odnosno da uopće neću uspjeti bez teretane, ali ja sam odlučila da ću uspjeti na svoj način. Našla sam sve moguće vrste čučnjeva i vježbi s kojima sam, uz pomoć prehrane, nadoknadila učinak teretane. Počela sam s početkom godine i, eto, za nešto manje od šest mjeseci, uspjela, veli svjetska fitness model prvakinja.Elena fuelled by Herbalife 24 !!!