fbpx
5 razloga zašto je online fitness trening postao hit u 2023. godini!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-02-24T065851.252
Fitness Lifestyle Mršavljenje Zdravlje

5 razloga zašto je online fitness trening postao hit u 2023. godini!

Iako su još donedavno bili sasvim u drugom planu, online fitness treninzi doživjeli su pravu eksploziju u posljednjih 12 mjeseci i pokazali se izuzetno efikasnom metodom rada na sebi…

Svijet fitnesa, zdrave prehrane i izgradnje tijela definitivno se mijenja! Jedna od velikih novosti svakako su online treninzi koji su u velikoj mjeri zamijenili klasičan rad u teretani, u društvu tradicionalnih osobnih trenera.

Danas to isto možeš dobiti u online obliku, na što se na prvu možda nije lako naviknuti, ali s vremenom shvatiš ogromne prednosti ovakvog načina rada na sebi. Zašto se ovaj fenomen tako brzo popularizirao među ljudima? Definitivno zbog ovih 5 razloga!

Najmoderniji način rada na sebi

Sve se seli online! Nisu samo online fitness treninzi postali hit u posljednjih godinu dana, već i različite online edukacije te općenito samostalni rad na sebi, u kojem važnu ulogu imaju moderni uređaji, poput mobitela, tableta ili računala.

Dakle, online fitness treninzi definitivno spadaju u najmoderniji mogući rad na sebi, a predstavljaju u ova izazovna vremena i epidemiološki najsigurniju opciju tjelovježbe, što im je svakako dodatni plus, jer zdravlje je ipak najvažnije.

Velika ušteda vremena

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-02-23T152402.534

Ako želiš kvalitetno i redovito trenirati, najveći problem najčešće predstavlja upravo pronalazak slobodnog vremena za tjelovježbu. Međutim, online treninzi omogućuju značajno manje izgubljenog vremena kroz “prazni hod”, poput probijanja kroz promet do lokacije vježbališta ili teretane, a i znatno manje briga oko toga što odjenuti na sebe i kako izgledati na treningu, jer tek je važno da se radi o odjeći u kojoj se osjećaš komotno.

Trening baziran na online uputama možeš ugurati u svoj dnevni raspored gotovo u svakom slobodnom trenutku, što ga zaista čini iznimno pogodnim za današnji užurbani stil života.

Jednostavne i efikasne vježbe baš za svakog

Dobar online trening nikad nije previše kompliciran, a svejedno daje priliku ciljanim vježbama efikasno učvršćivati i jačati vlastito tijelo.

Radi se o setovima vježbi koje zajedno sa zagrijavanjem i istezanjem oduzimaju između 45 i 60 minuta, a omogućit će ti da brzo njima ovladaš i svejedno se jako dobro oznojiš. Prvi rezultati će se početi osjećati vrlo brzo, dok se istinska preobrazba obično događa unutar 90 dana od početka programa.

Ne traže nabavku skupocjene opreme

Odlična je stvar što za dobar online trening uopće ne treba skupocjena oprema, najčešće je dovoljna tek težina vlastitog tijela, a dio tjelovježbe ponekad mogu biti različite gume, trake i manji utezi, što je sve moguće nabaviti po povoljnim cijenama.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-10-03T100319.351

Naravno da je na Internetu moguće kupiti i kompleksniji trening koji uključuje nabavku znatno skuplje opreme, no to je nešto čega bi se trebali držati tek profesionalci, dok će već kružni trening s težinom vlastitog tijela biti sasvim dovoljan da rekreativci reguliraju svoju tjelesnu težinu, porade na mišićima i poboljšaju cjelokupnu zdravstvenu sliku svog organizma.

Uz online trening dobivaš i stručnu podršku

Kvalitetan online fitness trening puno je više od video uputa za vježbanje! On zapravo uključuje punu stručnu podršku, odnosno savjete kako najefikasnije odraditi trening, a kako prevenirati ozljede.

S pravim online trenerom uvijek imaš priliku i razgovarati o mentalnom pristupu svojoj preobrazbi i savjete kako preskočiti emocionalne prepreke koje će se naći na tvojem putu. A tu je i personaliziran plan prehrane koji također dobivaš, kao šlag na tortu. Naravno, samo u slučaju da se radi o vrhunskoj usluzi.

A baš to dobivaš kod mene, svog trenera Kristiana. U slučaju da tražiš personalizirani pristup vlastitoj izgradnji tijela, baziran na efikasnoj tjelovježbi i ciljanoj prehrani, a samostalno ne pronalaziš prava rješenja, slobodno mi se javi. Na temelju mojih više od 10 godina rada s tebi sličnim klijentima željnima transformacije, brzo ćemo zajedno pronaći dobitnu formulu i kroz sljedeća tri mjeseca ti omogućiti da ostvariš sve zacrtane ciljeve!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se