Je li vrijeme da stisneš RESET i nešto promijeniš ovog ljeta?
Lifestyle Predloženo Top

Je li vrijeme da stisneš RESET i nešto promijeniš ovog ljeta?

Ljeto je doba kada smo posebno inspirirani i itekako spremni započeti s pozitivnim promjenama u vlastitom životu pa iskoristi tu euforiju, ako želiš zaista ostvariti zacrtane ciljeve za 2022. godinu…

Znamo da tijekom ljeta mnogo vremena provodimo s minimalnom količinom odjeće na sebi, zbog čega baš dok su najveće vrućine želimo najbolje izgledati, u kupaćem kostimu i ostalim minimalnim odjevnim kombinacijama.

Pa iako zna biti kasno za mršavljenje ako s njim krenemo tri tjedna prije planiranog godišnjeg odmora, ljeto zaista može biti prekretnica pri tvojoj izgradnji tijela.

Da, radi se o inspirirajućem dijelu godine u kojem nam je entuzijazam puno veći nego kroz zimu, zbog čega je baš razdoblje od lipnja do rujna perfektno da simbolički stisneš tipku RESET u svom umu i pređeš na zdrave navike, koje će ti omogućiti da u budućnosti više ne osjećaš nelagodu svaki put kad moraš odjenuti kupaći kostim i pojaviti se na plaži…

Kako stisnuti RESET u svojoj glavi?

Tvoje računalo ili mobitel nije teško resetirati i ponovo pokrenuti, no zapravo nije problem to napraviti niti s vlastitim umom.

Jednostavno moraš odlučiti sada i odmah da je vrijeme za promjene i da krećeš iz početka, s ciljem ostvariti sve ono što bi poboljšalo kvalitetu tvojeg života. To može biti vezano uz posao, obitelj, ali svakako i uz zdravlje.

Kontrola tjelesne težine ono je što muči više od dvije trećine stanovnika Hrvatske pa te ne treba brinuti ako si među njima, no to ne znači da trebaš i ostati među onima koji će zbog svoje mase brzo izgubiti na vitalnosti te ih čeka mnogo problema sa srcem, probavom, mišićima i zglobovima.

Dakle, za RESET je potrebno samo odlučiti da je došlo vrijeme za transformaciju. I zatim već istog dana početi povlačiti prave korake u smjeru kvalitetne izgradnje tijela, učvršćivanja mišića i topljenja tjelesne masti. Nakon takvog početka još samo trebaš ustrajati, sve dok ne dođu prvi rezultati koji će te napuniti dodatnim entuzijazmom i olakšati ti da uspješno provedeš svoj plan u djelo…

Hoće li transformacija biti gotova ovog ljeta?

Imaš li dovoljno vremena već ovog ljeta učvrstiti svoje obline i poboljšati liniju prije svega ovisi o trenutnom stanju tvog tijela. Ako se radi o tri do četiri kile viška, svakako imaš realne izglede vrlo brzo se dovesti u red i već za vrijeme godišnjih odmora izgledati sjajno.

Ako se pak radi o većoj količini masnih naslaga, taj proces će trajati duže i ništa se neće dogoditi preko noći. Međutim, prvi pozitivni rezultati pojavit će se već za nekoliko tjedana, što će ti značajno popraviti raspoloženje i opustiti te do te mjere da zaista možeš uživati u toplim ljetnim danima i zasluženom odmoru koji te čeka.

Također, kad jednom kreneš u pravom smjeru i shvatiš da zaista imaš sve što je potrebno da stigneš do željenih rezultata, bit će ti svejedno hoće li preobrazba biti gotova do kraja ljeta ili koji mjesec kasnije, jer znat ćeš da imaš dobitnu formulu u rukama koja funkcionira za cijeli život, što će ti pomoći da se više nikad ne nađeš u sličnoj situaciji, pod uvjetom da zaista pređeš na zdravi životni stil i naučiš istinski uživati u njemu…

Uz dobar plan i podršku sve je moguće

Dakle, gumb RESET prvi je korak prema tvojoj transformaciji. Željeti promjenu velika je stvar, a još veća riješiti se obrazaca ponašanja koji su te doveli tamo gdje se trenutno nalaziš, po pitanju tvoje linije i cjelokupnog zdravstvenog stanja tvog organizma.

U tome ćeš uspjeti ako se iza tvog truda i rada na sebi nalazi kvalitetan plan, onaj koji će ti omogućiti da najlakšim, najbržim i najsigurnijim putem jurneš prema željenim rezultatima, uz minimalne krize i stranputice.

Ako posjeduješ veliko znanje iz fitnesa i nutricionizma, takav plan prehrane i tjelovježbe neće ti biti nikakav problem složiti, no čak i ako ne znaš ništa o svemu tome i već dugo tapkaš na istom mjestu, ništa nije izgubljeno.

Uz kvalitetnu stručnu podršku i ti možeš ovog ljeta postići fantastične rezultate. Samo ti treba netko tko vjeruje u tebe i zna kako prilagoditi plan transformacije tvojim željama i fizičkim karakteristikama.

Svaka promjena zahtijeva vrijeme i odluku da nam je ona potrebna. Razlog za reset ne mora samo biti blizina ljeta i želja za što boljim izgledom u badiću i veće samopouzdanje, već i očuvanje i poboljšanje vlastitog zdravlja. RESET obično napravimo kada se dogodi neki okidač za to. 
A nedostatak motivacije i podrške često nas vrati na sam početak.

Ako imaš imalo volje, a ne znaš odakle krenuti i bojiš se da ćeš opet odustati, javi mi se i isprobaj moju Budifit mobilnu aplikaciju u narednih 7 dana bez ikakve naknade.

Budifit je mobilna aplikacija za vježbanje prilagođena individualnim potrebama svakog vježbača, dostupna svuda i uz samo 1 klik s različitim razinama, ovisno o tvojoj početnoj razini i startnoj poziciji. No, najvažnije je da na cijelom tom putu imaš moju podršku i možeš mi se uvijek obratiti jer ću ja biti tvoja motivacija i podrška, onaj poguranac koji te drži na pravom putu.

Svaki put počinje prvim korakom. Da bi bila ili ostala fit ne treba mnogo. Dovoljno je krenuti i prvi rezultati će ti dati krila za dalje.

Odvaži se za promjenu i napravi RESET svojih navika!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se