fbpx
Neka vas zajedničko znojenje poveže na Valentinovo!
Fitness Predloženo Top

Neka vas zajedničko znojenje poveže na Valentinovo!

Dan zaljubljenih 14. veljače odlična je prilika da pokažemo koliko nam je stalo do nekog koga volimo, a jedan od načina kako se zbližiti s ljubavnim partnerom definitivno je i zajedničko trošenje kalorija.

Ljubav je snažna sila koja mijenja našu svakodnevicu naglavačke! Istina je, upravo ljubav nam može pomoći da srušimo svaku postavljenu granicu, jer kad kroz tebe prolazi osjećaj zaljubljenosti osjećaš se neuništivo, spremno uzeti sve ono najljepše što je život pred tebe stavio.

Baš zbog toga ljubav je savršena pogonska snaga za životne promjene, kao i najbolja motivacija da napokon dosegneš najbolju verziju sebe.

A na Valentinovo 14. veljače ljubav je svugdje u zraku, zbog čega je upravo ovaj datum snažan poticaj da se trgneš i napokon kreneš u smjeru promjena, koje će ti donijeti pregršt zadovoljstva i samopouzdanja, a također će impresionirati osobu prema kojoj gajiš snažne emocije…

Rad na sebi štiti i tvoju ljubav

Nema sumnje, fizički izgled prolazna je stvar i tvoja vanjština nije ključan faktor kako bi emocije i strast prerasle u duboku i ispunjenu ljubavnu vezu.

No, u zdravom tijelu je i zdrav duh, zbog čega kvalitetna izgradnja tijela definitivno može pomoći da i tvoj ljubavni život procvjeta. S pravilnom prehranom i redovitom tjelovježbom ne samo što dobivaš ljepšu liniju, već se poboljšava i cjelokupno zdravlje tvog organizma, od srca i pluća do mišića, kosti i zglobova. Dugoročna vitalnost znači i izostanak najvećih ljudskih briga, a to su uvjeti u kojima ljubavni odnos najlakše postaje skladan i idiličan.

Što je najbolje, osim što kontrolom tjelesne težine i učvršćivanjem mišića dobivaš bolje zdravlje i atraktivnije proporcije, pritom također raste tvoje samopouzdanje, što je preduvjet za sve ostalo ključno u ljubavi – bolju komunikaciju, optimističan stav, više razumijevanja.

Drugim riječima, ako misliš riješiti svoje ljubavne probleme tako da isklešeš tijelo i ne napraviš ništa drugo – nećeš daleko stići! No, uz kvalitetno odrađenu izgradnju tijela jača i tvoja osobnost, čime dobivaš gomilu aduta za ostvarenje svojih ljubavnih snova, s Valentinovom kao simboličnim datumom koji ti u tom procesu može biti perfektna odskočna daska…

Zajedničko znojenje savršen poklon

Ako je tvoja ljubav već prerasla iz skrivene patnje za simpatijom u konkretnu ljubavnu vezu, tada ne moraš mnogo razmišljati o poklonu za partnera ove godine na Valentinovo.

Definitivno je zajedničko znojenje sjajna opcija, jer tjelovježba u paru jedan je od najboljih načina povezivanja ljubavnog para. Bilo da se radi o efikasnom treningu na prostirci, posjeti teretani ili možda zajedničkoj planinarskoj šetnji, protezanjem mišića uspješno ćete iz tijela izbaciti mnogo stresa, nakon čega će ostatak Valentinova proći o idiličnoj atmosferi, savršenoj za izmjenjivanje iskrenih osjećaja.

Naravno, ove godine Valentinovo pada u utorak, zbog čega mnogima neće biti lako organizirati zajedničke fizičke aktivnosti, ali dobro je što ih uvijek možete prebaciti za vikend.

No, to ne znači da za Valentinovo ne mora biti zajedničkog znojenja, jer za potrošnju kalorija ponekad nije potrebno držati se klasičnih treninga i kardio vježbi. Umjesto toga, nakon lagane večere uvijek se možete prepustiti fizičkoj strasti, s fokusom na svaki senzualni dodir i pokret koji su pred vama. To je ono što će Dan zaljubljenih učiniti savršenim i nemoj se ustručavati uživati u tome, bez obzira na sve gluposti s kojima ti konzervativna okolina svakodnevno puni glavu.

Dakle, Valentino je simboličan dan koji te može potaknuti da se trgneš i postigneš bolja verzija sebe, a može ti donijeti i konkretno zadovoljstvo, kroz ljubavnu “potrošnju kalorija”.

A ako te ljubavni osjećaji ovog Valentinova snažno tjeraju na rad na poboljšanju svoje svakodnevice, uvijek na raspolaganju imaš i našu BudiFit mobilnu aplikaciju, uz koju možeš na Dan zaljubljenih elegantno organizirati zajednički trening sa svojim partnerom.

Odvoji malo vremena da se preznojiš sa svojom ljubavi, bilo da ideš u teretanu ili jednostavno voliš trenirati od kuće, korištenje naše aplikacije učinit će tvoje iskustvo vježbanja ugodnijim i učinkovitijim

Upamti, tvoje zdravlje je dar jedno drugome i zajedničko vježbanje neće ti samo pomoći fizički, već će i ojačati vaš odnos i stvoriti nova sjećanja koja ćete njegovati godinama koje dolaze.

Zvuči zanimljivo i vrijedno tvoje pažnje? Ne propusti ovu priliku da se povežeš, zabaviš i dobro oznojiš s tebi dragom osobom.

Prijavi se za svoje 7-dnevno BESPLATNO probno razdoblje danas!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se