fbpx
Ključevi za optimalni wellness
slika
Lifestyle Ostalo Zdravlje

Ključevi za optimalni wellness

  1. Uravnotežite svoju prehranu

Trebali bi konzumirati dovoljno dobre hrane – šarenog voća i povrća , proteina, dobrih ugljikohidrata – i onoliko dobrih masti koliko je potrebno da hrana ima okus koji volite. Isto tako biste trebali razmisliti o uzimanju dodataka prehrani s vitaminima, antioksidanti i vlaknima, kako biste svom organizmu osigurali one hranjive tvari kojih nema u hrani koju jedete, a koje su potrebne za optimalan rad vaših stanica.

2. Redovito vježbanje

Redovitim vježbanjem možete postići da se osjećate najbolje što možete i da isto izgledate. Vježbanje koristi vašem srcu, oslobađa vas stresa i olakšava postizanje i održavanje tjelesne težine.

3. Pijte mnogo vode

Voda čini oko dvije trećine vašeg tijela. U prosječnom danu izgubite najmanje pola litre vode, čak i ako se ne znojite prekomjerno. Da biste se osjećali najbolje moguće, trebali biste svakodnevno popiti minimalno 6 do 8 čaša vode (4dlc.).

JESTE LI ZNALI ?

U glavne uzroke starenja kože spadaju izloženost sunčevom svjetlu, loša prehrana, premalo vježbanja, stres, neispavanost, zagađenje, pušenje i prekomjerno konzumiranje alkohola. Jednako je važno paziti na sebe izvana i iznutra .

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se