fbpx
Što ako je angažman osobnog trenera preskupa investicija za tebe?
Fitness Predloženo Top

Što ako je angažman osobnog trenera preskupa investicija za tebe?

Kvalitetan osobni trener definitivno može podići tvoju izgradnju tijela na viši nivo, no ako si ne možeš priuštiti njegov angažman, svejedno postoji nekoliko odličnih opcija kojima možeš unaprijed rad na vlastitoj liniji.

Osobni treneri i trenerice sve su popularniji u svijetu fitnesa. Uostalom, na društvenim mrežama svima nam iskaču reklame nekih od njih pa je sasvim jasno da se radi o unosnom i traženom poslu.

Pod uvjetom da se radi o ozbiljnoj osobi i pravom profesionalcu, osobni trener definitivno može pomoći da napraviš iskorak pri izgradnji tijela. Ako je dobar, takav stručnjak osmislit će za tebe plan treninga prilagođen tebi i tvojim potrebama, a davat će ti i savjete vezane uz zdravu prehranu, jednako bitne za uspješno oblikovanje tijela.

No, problem u Hrvatskoj su cijene osobnih trenera, jer čak i najpovoljnije opcije koštat će te oko 240 eura mjesečno ako želiš trenirati sa školovanim trenerom, što si ne može svatko priuštiti nažalost. Ako pak poželiš raditi s nekim renomiranim tko se pojavljuje na televiziji, platit ćeš više od 400 eura mjesečno, a svejedno ćeš morati dodatno samostalno raditi na svojoj liniji, ako želiš da ti se ova investicija isplati.

Baš zbog toga mnogi koji žele smršaviti ili učvrstiti svoje tijelo izbjegavaju osobne trenere, jer radi se o ozbiljnom novčanom ulaganju, a nikad ne znaš hoće li ti odgovarati metode stručnjaka kojeg angažiraš, čak i ako ga je preporučio netko tko je već postigao impresivne rezultate.

Srećom, postoji nekoliko rješenja koja mogu adekvatno zamijeniti usluge osobnog trenera i dovesti te do postavljenih ciljeva, koja vrijedi iskušati ako pokušavaš napraviti rezultat s ograničenim budžetom…

Samostalan rad na sebi

Istina je, čak i da imaš najboljeg trenera pokraj sebe, ništa nećeš postići bez vlastitog truda, discipline i zalaganja. To znači da uvijek možeš krenuti u izgradnju tijela samostalno, bez pomoći renomiranih stručnjaka, pokušavajući pronaći vlastito rješenje koje će te dovesti do željene linije.

Takav plan mršavljenja možeš provoditi u teretani ili kod kuće na vlastitoj prostirci. Ako se odlučiš za teretanu, moraš znati da su cijene članarina znatno porasle posljednjih godina, a ekipa koja tamo radi možda neće biti pretjerano zainteresirana pomagati ti, osim ako nekog od njih ne angažiraš kao osobnog trenera. Taj biznis jednostavno tako funkcionira.

Različite treninge možeš naravno odrađivati i u udobnosti svog doma, samo s težinom vlastitog tijela ili možda s jednostavnim pomagalima poput girje ili elastičnih traka. Za to će ti trebati discipline i dobro vladanje pokretima, kako bi tvoj trening imao dugoročnih rezultata. Morat ćeš se i detaljno educirati o zdravoj prehrani.

A sve to definitivno postaje puno lakše ako se poslužiš Internetom i potražiš vlastitog online trenera, koji će ti davati tekstualne i video savjete kako ostvariti zacrtane ciljeve…

Uz fitness aplikaciju dobivaš i trenera

Ako je angažman osobnog trenera preskupa investicija za tebe, a svejedno trebaš nekog tko će sastaviti plan treninga, odnosno pouzdanog stručnjaka koji će ti uvijek biti na raspolaganju, tada je aplikacija za fitness rješenje o kojem trebaš razmisliti.

Da, odlična je stvar imati unaprijed određen plan tjelovježbe, s konkretnim vježbama spojenima u jednu cjelinu, osmišljenima za dva do tri treninga tjedno.

U takvim aplikacijama video demonstracija vježbi omogućuje ti da u svakom trenutku zaustaviš neki pokret i detaljno ga analiziraš, a tu je i brojač vremena koji će ti određivati dužinu izvođenja vježbi i donijeti ti olakšanje, svaki put kad dođe do nule.

Baš to ti nudi BudiFit aplikacija, u kojoj imaš svog trenera Kristiana na “brzom biranju”, spremnog za tebe osmisliti režim treninga na temelju tvojih fitnes ciljeva i fizičkih karakteristika. Također će ti davati savjete o prehrani te ti biti oslonac svaki put kad zapneš i zatrebaš podršku na putu do željenih rezultata.

Drugim riječima, čeka te stručna podrška, kao i konkretan plan vježbi kojem možeš pristupiti u svakom trenutku na svakom mjestu, što čini BudiFit aplikaciju idealnom za osobu koja vodi užurbani stil života. Odlično je i to što uz naš app možeš voditi detaljnu evidenciju o svom napretku, po pitanju kilaže i drugih bitnih faktora za tvoje zdravlje.

U svakom slučaju, uz BudiFit App uštedjet ćeš mnogo novca, a svejedno ćeš imati sve što je potrebno za ostvarenje vlastitih ciljeva. Zvuči zanimljivo? Onda se prijavi za 7 dana BESPLATNOG korištenja BudiFit mobilne aplikacije i provjeri zašto joj popularnost stalno raste!   

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se