fbpx
Ne moraš biti 90-60-90 da izgledaš apsolutno fantastično!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-06-15T183433.950
Lifestyle Predloženo

Ne moraš biti 90-60-90 da izgledaš apsolutno fantastično!

Jedna od najvećih pogreški pri izgradnji tijela definitivno je uspoređivanje sebe s modelima iz časopisa, jer postoji mnogo tipova ljepote i svatko može izgledati fenomenalno na svoj način…

“Nemam takvu građu da mogu dobro izgledati!” Riječi su to koje su mnogi izgovorili, a temelje se na vjerovanju da dobar izgled znači imati iste proporcije kao modeli iz časopisa i sudionici natjecanja u ljepoti.

No, istina je daleko od toga! Postoji bezbroj različitih tipova ljepote i svatko može izgledati fantastično, ako drži do sebe i vodi zdravi životni stil.

Baš zbog toga, vrijeme je da raskrinkamo zabludu o 90-60-90 tipu izgleda, kao jedinom što vrijedi na ovom svijetu!

I obožavane zvijezde su različitih proporcija

Čak i u svijetu šoubiznisa, koji je potpuno umjetan i maksimalno iskrivljuje realnost, svako malo se pojavi osoba koja ne odgovara traženim proporcijama i svejedno svi smatraju da izgleda fantastično.

Primjera je mnogo, a mi ćemo izdvojiti jedan. Spomenimo samo glumicu Jennifer Cooldrige, poznatiju kao “Stiflerova mama” koja definitivno nije 90-60-90, a svejedno ima vojsku obožavatelja već više od dva desetljeća.

Već smo spomenuli da postoji više različitih oblika ženskog tijela, od kruške i jabuke do pravokutnika i pješčanog sata. Unutar svakog od ovih tipova fizičkog izgleda imamo fantastične primjere njegovanih i održavanih tijela, koja maksimalno potenciraju ženstvenost i spremna su zablistati pred očima promatrača.

Isto vrijedi i za muškarce, koji ne moraju svi imati genetski raskošan grudni koš, uzak struk i duge mišićave noge, kako bi postigli skladan izgled i odavali odličan dojam u ogledalu…

Fantastičan izgled je rezultat rada na sebi

Dakle, svi mi imamo različite tipove tijela, kao i različite startne pozicije s kojih krećemo, no umjesto da očajavamo što je netko možda genetski u boljoj poziciji od nas, prvo trebamo pokušati izvući maksimum iz vlastite izgradnje tijela pa tek onda donositi bilo kakve zaključke.

Iznenadit ćeš se koliko dobro možeš izgledati, uz uravnoteženu prehranu i ciljane treninge, što su glavna oružja pri učvršćivanju kritičnih dijelova tijela, a zaslužni su i za tvoju snagu te energiju.

Rad na sebi ne samo što poboljšava tvoje cjelokupno zdravstveno stanje, kao i fizički izgled, već ti daje i emocionalno zadovoljstvo te veliko samopouzdanje, pogotovo nakon što počneš uočavati napredak.

Da, upravo vjera u sebe jedan je od razloga zašto netko izgleda odlično, iako promatrači i ne mogu objasniti zašto je to tako.

Baš zato kažu da je u zdravom tijelu i zdrav duh, a sve se to zaokružuje u jedan fantastičan izgled, izvana i iznutra.

Dakle, prirodno loša građa ne postoji i ne smije biti tvoj izgovor! Možeš postići puno, samo se treba trgnuti, povući prave poteze i uživati u rezultatu vlastitog rada i truda.

A ako se osjećaš zakopano već dugo na istoj poziciji i smatraš da jednostavno ne možeš samostalnim snagama to promijeniti, vrijeme je da potražiš pomoć nekog tko ima izgradnju tijela u malom prstu!

Srećom, na pravom si mjestu i slobodno se javi meni, treneru Kristianu. Na temelju 14 godina iskustva rada s bezbroj simpatičnih klijenata poput tebe, mogu ti garantirati da svatko može postići fantastičan rezultat, bez obzir ima li predispozicije za 90-60-90 ili ne.

Čeka te kod mene plan prehrane prilagođen tvojim potrebama, uz jednostavne, a efikasne treninge i prijeko potrebnu mentalnu podršku. Ne srami se kontaktirati me, veselim se što ti mogu pomoći!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se