fbpx
5 načina kako učiniti svoju tjelovježbu zabavnijom!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-07-29T180548.345
Fitness Predloženo

5 načina kako učiniti svoju tjelovježbu zabavnijom!

Potruditi se da trening ne doživljavaš kao muku, već kao užitak, iznimno je bitno ako želiš postići dugoročne rezultate. Srećom, postoje metode kako to učiniti na elegantan način…

“Trening je davež!” Davnih je dana to rekao u reklami za jedno nezdravo gazirano piće Andre Agassi i time zaradio milijune, a mnogi koji su do danas pokušali protegnuti noge i uposliti svoje mišiće s njim se slažu.

No, tjelovježba zapravo ne mora biti davež, već pravi gušt, ako stvari posložiš kako treba. Naravno da svi imamo loših dana kada nemamo volje za ništa, no u normalnim danima svaki dobar trening može u isto vrijeme biti i zabavan, što je mogući postići uz tek malo truda.

Baš zato ovom prilikom donosimo nekoliko najboljih metoda kako tjelovježbu učiniti zabavnijom, što zaista vrijedi iskušati, ako ti je stalo do tvojih dugoročnih rezultata…

Treniraj u ugodnom okruženju

Prošla su vremena natezanja utega u mračnim podrumima! Danas kada za vrlo efikasnu vježbu možeš koristiti isključivo težinu vlastitog tijela ili jednostavne rekvizite, tvoj trening se može odvijati baš svugdje.

Zato izaberi najugodniji prostor u svojoj kući ili stanu te stvori pravu trening atmosferu, u kojoj ćeš se ugodno osjećati. A po ljetu iskoristi tople dane i odradi pokoju tjelovježbu vani, u prekrasnom prirodnom okruženju kojeg se ne bi posramili ni holivudski filmovi, za potpuni užitak i zadovoljstvo…

Pusti muziku koja ti diže energiju

Nevjerojatno koliko nas dobra glazba može mentalno podići i dati nam snage! Pogotovo to vrijedi kad je u pitanju trening, jer uz pravi muzički poticaj zaista ćeš moći dvostruko žešće navaliti na planirane vježbe.

Bilo da koristiš slušalice povezane s mobitelom ili pustiš muziku u svojem privatnom okruženju, potrudi se da izbor pjesama bude motivirajući i da ti od ritma prolaze trnci po cijelom tijelu, a energija iznenada navaljuje u tvoje mišiće…

Nadmeći se sa sebi sličnima

Čak i ako nemamo prijatelje koji su zainteresirani za izgradnju vlastitog tijela, u današnje vrijeme zahvaljujući Internetu vrlo je lako naći sebi slične.

Postoje grupe i zajednice potpuno posvećene tjelovježbi i zdravoj prehrani, u koje ako se uključiš, pronaći ćeš ljude koji će te motivirati za postizanje boljih rezultata i tjerati naprijed. Nadmeći se s njima u entuzijazmu s kojim pristupaš treningu te pokušaj uvijek dati sve od sebe, jer na taj ćeš naći mnoge preskočiti i nadmašiti…

Nagradi se za uspješno odrađen posao

Da, nagrada zlata vrijedi! Pogotovo ako se od tebe traži disciplina, predanost i mnogo uloženog vremena. Baš zbog toga uvijek je dobra odluka osmisliti sustav nagrađivanja povezan s tjelovježbom, koji će ti omogućiti bonus zadovoljstvo nakon uspješno odrađenog posla.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-07-29T174107.344

Ta nagrada za savladan trening ili seriju treninga može biti gledanje omiljene serije, ukusna slastica ili odlazak na piće s prijateljima, a može naravno biti i nešto materijalno, od odjeće i obuće do nekog fascinantnog gadgeta…

Koristi aplikaciju s gomilom zabavnih vježbi

Postoji još jedan način kako učiniti vlastito trening iskustvo još zabavnijim, a tome služe online aplikacije, s gomilom zabavnih vježbi i mogućnošću praćenja vlastitog napretka.

Pokazalo se da su u današnje vrijeme upravo kvalitetne fitnes aplikacije najefikasniji način motiviranja za izgradnju vlastitog tijela, kao i najbolji put do uspješnog dolaska do željenih rezultata, u udobnosti vlastitog doma.

A odlična je vijest što će uskoro biti dostupna i BudiFit aplikacija. I bit će prava bomba! Čeka te uskoro kod nas bezbroj efikasnih, a jednostavnih treninga dostupnih uz tek nekoliko klikova, kao i besprijekorna stručna podrška uz koju je NEMOGUĆE doživjeti neuspjeh.

Zato nastavi pratiti naš portal i budi među prvima koji će imati priliku iskušati aplikaciju, koja će predstavljati sljedeći veliki korak naprijed u svijetu fitnesa!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se