fbpx
Umjesto skupih kozmetičkih tretmana, prelazak na zdraviji životni stil!
11 naminica koje trebate izbjegavati – 2021-11-29T141223.925
Zdravlje

Umjesto skupih kozmetičkih tretmana, prelazak na zdraviji životni stil!

Popularnost kozmetologije i estetske medicine raste iz dana u dan, no prije nego se odlučiš uložiti novac u skupocjene tretmane, prvo provjeri rezultate koje će ti dati uravnotežena prehrana i redovita tjelovježba…

Kada se pojave na našem tijelu nesavršenosti, nismo zadovoljni! Baš zbog toga ogromnu popularnost postigla je estetska medicina, kao i kozmetologija, jedna od najunosnijih industrija u današnje vrijeme.

Različiti tretmani zatezanja kože, odstranjivanja mrtvih stanica, eliminiranja masnih naslaga i tretiranja celulita nude se na svakom koraku, uz cijene paketa koje nerijetko prelaze desetke tisuća kuna.

11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-04-07T230021.328

Svjež i mladolik izgled u očima većine od nas apsolutno nema cijenu pa se spremno dižu i krediti kako bi se odradio jedan ovakav tretman podmlađivanja. Međutim, čak i ako rezultati budu uspješni, oni su privremeni i bazirani isključivo na vanjštinu, dok cjelokupno zdravlje organizma ostaje na istom nivou kao prije.

Baš zato prije skupocjenih kozmetičkih tretmana uvijek je dobro stvari uzeti u svoje ruke i saznati kakvi te pomaci na bolje čekaju prelaskom na zdraviji život stil…

Prehranom i treningom do dubljih i trajnijih poboljšanja

Nema sumnje, kožu je definitivno moguće zategnuti tjelovježbom koju prati uravnotežena prehrana, po puno povoljnijoj cijeni.

Ugodno ćeš se iznenaditi kolika zapravo moć leži u nama samima i samo treba aktivirati taj potencijal, koji prepravlja nesavršenosti i liječi!

Sa svakim izgubljenim kilogramom i svakim osnaženim mišićem, tvoje se tijelo oblikuje na pravi način i izgleda ljepše, kao i tvoja koža.

No, ne radi se samo o tome. Pravilna ishrana, bazirana na namirnicama bogatima mineralima, vitaminima i vlaknima, ne samo što će dovesti do estetskih poboljšanja, već će značajno podići tvoju razinu energije i pomoći ti da dnevnu produktivnost digneš na zaista respektabilnu razinu. A život je puno ljepši bez konstantnog umora i osjećaja nemoći!

Također, poboljšat ćeš zdravlje nekih od najvažnijih sustava u svom tijelu, poput kardiovaskularnog, imunološkog i probavnog, što jamči dužu vitalnost, manje bolova i bolji cjelokupni osjećaj kad se probudiš, ali i tijekom dana te prije spavanja.

Ne možemo ne spomenuti i pitanje samopouzdanja. Kozmetički tretmani bave se našom vanjštinom i mogu nam pomoći da se bolje osjećamo dok se gledamo u ogledalo, ali vjera u sebe je puno kompleksnija od toga.

Samopouzdanje ipak dolazi kao produkt dokazivanja sebi da – ti to možeš! A upravo to ćeš dobiti izgradnjom vlastitog tijela, iza čega stoje prije svega tvoj trud i rad, a ne umijeće nekog doktora u kombinaciji s tvojim novčanim ulaganjem.

Baš zbog toga, uz dužno poštovanje kozmetičkim tretmanima koji su značajno napredovali u posljednjih dvadesetak godina, tjelovježba i pravilna prehrana ipak su klasa iznad u tvojoj težnji za napredovanjem i ostvarivanjem vlastitih snova.

A ako ne znaš kako na pravi način ući u svijet fitnesa i nutricionizma, ciljeve ćeš svakako puno brže i lakše ostvariti uz kvalitetnu stručnu podršku. Treba ti trener s više od 15 godina iskustva i više od 1000 zadovoljnih klijenata, koji zna kako izvući maksimum iz tvojih mogućnosti, uz pomoć tebi prilagođenog plana prehrane i tebi prilagođenih setova tjelovježbi.

Ako baš to tražiš, dobra je vijest da si na pravom mjestu i slobodno se javi meni, treneru Kristianu pa krećemo zajedno u sljedećih 90 dana napraviti veliki rezultat kojim ćeš se ponositi!

Želim 7 dana probni period za BudiFit online personalizirane treninge!

Prijava!

Biti FIT više nije MIT

Jednostavnije je nego što se čini.
Prijavi se na naše novosti i saznaj kako!

Prijavi se