Jesi li spremna ući u najbolju formu svog života?

Pridruži se mojoj živahnoj zajednici kako bi iskusila kombinaciju kondicije i čistog uživanja u pokretima koji se razlikuju od vašeg uobičajenog, samo-mučiteljskog fitness programa.

Dobrodošli u vašu novu fitness obitelj

Evo zašto naši članovi vole LadyBoss 90 transformacijski program

Benefit broj 1.

Video upute treninga

Pripremljeni treninzi koji nisu teški, s video prikazom i uputama za pravilno izvođenje.

Još jedan Benefit

Motivacija

Svakodnevna motivacija putem Facebook grupe za podršku i ostale aktivnosti.

Benefit broj 3.

Savjeti o zdravoj prehrani

Prijedlog namirnica za kupnju (u 12 tjedana uštedjet ćeš puno više od cijene programa)

Iskustva članova

Vratio si mi vjeru u lakši život, naučio da imam 5 obroka (dosada 1-2). Kava mi je nepotrebna, izbacila sam kruh. Čokolada za kojom sam bila luda više nije ni u mislima. Osjećaj je predobar, s lakoćom se krećem i imam višak energije. Danas imam 7kg manje, 1 konfekcijski broj manje i osmjeh na licu. Hvala ti na svemu što radiš za nas.

       Gabrijela Kokorić   zaposlena na institutu 

Gabrijela

Gledam svoje slike i mjere i pitam se je li moguće da je ovo zaista moje tijelo??? Ispričavam ti se sto ti nisam vjerovala na početku, ipak si ti bio u pravu, HVALA! Ukupno sam izgubila 16 kg, - 42 cm po cijelom tijelu ukupno. Te sam riješila bolove u leđima.

Martina Novak Gerić   kućanica & mama

Martina Novak

Ja sam osoba koja voli papati i teško se odričem hrane. Tako da lagano bilo nije. Energija mi je top, sastav tijela se kompletno promijenio, centimetri se i dalje tope tako da se približavam cilju. Definitivno sa ovakvom ekipom i podrškom je motivacija uvijek tu. To mi je puno pomoglo u napretku. Ekipa svi smo mi pobjednici.

Nataša Meštrović  poduzetnica & mama

Nataša

Zašto trebaš krenuti?

Moja misija u sljedećih 12 tjedana je pomoći majkama, studenticama, ženama koje puno rade, kojima nedostaje vremena za brigu o sebi da uspješno izgube višak kilograma i osjete kako izgleda život u kojem:


1. imaju dovoljno energije za sve obaveze


2. ne moraju razmišljati kako im stoji koja odjeća


3. ne moraju strahovati od posljedica na zdravlje koje sa  sobom nosi višak kilograma


4. imaju visoku razinu samopouzdanja u svim privatnim i poslovnim situacijama

Znaš li 3 najveće greške koje se događaju ženama koje žele izgubiti kilograme?

1. Većina žena ima ideju što je sve potrebno napraviti za gubitak kilograma, ali bez vođenja i podrške
u tome ne uspijevaju
, te se kilogrami vraćaju.

2. Većina žena ne zna kako se zapravo hraniti, te da prehrana za gubitak kilograma ne treba biti
kompliciran proces zbog kojeg gube motivaciju.


3. Većina žena je odgovorna sama sebi, te tako nemaju obvezu prema nekom drugom da zadani cilj i
ostvare.


S obzirom na to da sam svjestan tih pogrešaka, odlučilo sam napraviti transformacijski program “LadyBoss 90” koji će prije svega spriječiti da se i tebi dogode navedene pogreške. Kroz 12 tjedana radit ću s grupom od izrazito motiviranih žena (jesi li jedna od njih?) i voditi ih korak po korak do gubitka 12 kg u 12 tjedana.

Vjerojatno se pitaš “Može li to pomoći i meni”?

Odgovor na to pitanje ovisi o tebi. Zašto? Ja ću ti dati sve što ti je potrebno, ali ne mogu vježbati umjesto tebe. Ne mogu umjesto tebe paziti što, kada i koliko jedeš. Ne mogu umjesto tebe kontrolirati situacije koje utječu na tvoju razinu stresa, te vrijeme spavanja. Ali mogu te naučiti kako da to uspješno odrađuješ!

Tko sam ja..

Bok, zovem se Kristian i diplomirani sam Kineziolog. Trenirao sam rukomet i uživao u igranju 10-ak godina, a nakon toga okrenuo sam se fitnessu. Licencirani sam Basic PRO trener, osposobljen za provođenje "Basic Training For Life" sustava treninga u grupnom, poluindividualnom i individualnom obliku rada. Završio sam i uspješno položio 8-tjedni tečaj mindfulnessa zasnovan na programu kognitivne terapije usredotočene svjesnosti (Mindfulness Based Cognitive Therapy - MBCT) kod Dragice Barbarić, prof. psihologije. Također sam završio Online FITNESS Academy kod prof. kineziologije Marina Bašića. Na kraju, osoba sam koja će promijeniti tvoj život, na bolje, ako ćeš slijediti moj LadyBoss 90 transformacijski sustav ONLINE treninga i smjernice u pogledu prehrane. Također moram se pohvaliti da iza mene u zadnjih 17 godina stoji iza 1000 zadovoljnih klijenata od kojih su neki postali jako dobri prijatelji.

Kristian Amstrong

CEO at BudiFit

Objave na blogu ili više informacija

Već 8 godina vodim BudiFit portal, ukoliko imaš vremena pročitaj koji članak - bit će mi zadovoljstvo :)

Postati fit mama nije nemogući cilj, baš suprotno!


Iako briga za djecu zahtijeva mnogo vremena i upravo u ovoj fazi života mnoge majke značajno povećaju svoju tjelesnu težinu, uz malo dobre organizacije itekako je moguće izbjeći neželjeni scenarij prekomjernog debljanja… Roditeljstvo je nešto zaista posebno! Neopisiv je osjećaj gledati kako tvoj mališan raste dok se brineš za njega

Pročitaj članak

Top namirnica tjedna – Banana


Slatka, ukusna i zdrava! Banana zbog svojih minerala, vitamina i vlakana definitivno treba postati svakodnevni dio prehrane svakog tko želi na kvalitetan način izgraditi svoje tijelo… Voćni prirodni šećer nije isto što i industrijski obrađeni šećer! Svakako to potvrđuje banana, slatko voće podrijetlom iz Papua Nove Gvineje, koja umjesto da

Pročitaj članak

Prijavi se i počni transformirati svoje tijelo za manje od 35 minuta dnevno!

Ne oklijevaj! Pridruži se našoj zajednici i postani najbolja verzija sebe!

Copyright by 24 FIT  - All Rights Reserved 2021.