Proteinski čips novi hit među grickalicama – manje masti, više proteina!

Informativni

Proteinski čips novi hit među grickalicama – manje masti, više proteina!

Tko kaže da grickalice nužno moraju biti nutritivno siromašne i masne? Proteinski čips tu zabludu zauvijek mijenja i daje svima priliku da zdravim međuobrokom povećaju svoj unos bjelančevina!

Grickalice su strast koje se teško odreći. Zabavljaju nas u naše slobodno vrijeme i odlično idu uz gledanje televizije, kao i uz razgovor s prijateljima.

No, problem je što grickalice iz supermarketa ne donose baš ništa dobro ljudskom organizmu. Dio njih krcat je soli, poput štapića, što nije dobro za organizam, jer visoka razina natrija dugoročno može loše utjecati na krvni tlak i rad bubrega. Druge su izuzetno bogate zasićenim mastima, poput čipsa od prženog krumpira, što loše djeluje na krvožilni sustav i puni tijelo viškom kalorija.

Drugim riječima, odreći se čipsa i štapića iz supermarketa itekako ima smisla, pogotovo ako osoba pokušava smršaviti ili radi na kvalitetnoj izgradnji vlastitog tijela. Međutim, to definitivno ne znači da grickalice treba potpuno odbaciti.

Dapače, postoje i zdrave grickalice uz koje će organizam dobiti baš ono što mu treba. Među njima trenutno važnu ulogu ima proteinski čips, najzdravija verzija popularne hrskave namirnice…

Zašto je proteinski čips zdrav?

Proteinski čips nema mnogo veze s čipsom iz supermarketa. Naime, njegov nutritivni sastav puno je bogatiji te sadrži čak 50% manje masti, što ga čini namirnicom pogodnom za one koji su u fazi kontrole tjelesne težine.

Proteini su pak biljnog porijekla, prije svega iz graška, što čini ovakav čips idealan za vegane, kao i za sve one druge koji izbjegavaju bjelančevine životinjskog podrijetla.

Što se same pripreme tiče, zanimljivo je da proteinski čips ne nastaje prženjem kao onaj klasični. U pitanju je poseban stroj koji pod velikim pritiskom priprema ovu grickalicu, a takav proces čini čips laganijim u odnosu na onaj klasični.

Dobra je stvar i to što proteinski čips u sebi nema glutena, što je još jedna velika prednost u odnosu na mnoge grickalice iz supermarketa. Sve to uz značajnu dozu proteina u svakom pakiranju, što zlata vrijedi za nekog tko pokušava učvrstiti svoje tijelo…

Po čemu je poseban Herbalife proteinski čips?

Herbalife Nutrition već godinama proizvodi zdrave međuobroke. Poznat je po svojoj prženoj soji pa i po gurmanskoj proteinskoj juhi te proteinskim čokoladicama. Sada je tome dodao čips koji je na Zapadu među ljubiteljima grickalica vrlo brzo postao veliki hit, pogotovo među onima koji pokušavaju razvijati zdravi stil života.

Herbalife proteinski čips javlja se u dva različita izdanja. Okus barbecue je vrlo ukusan, jer note dima mu daju posebnost i čine ga idealnom popodnevnom grickalicom. Tu je i okus sour cream & onion za one kojima treba dodatna aroma dok uživaju u omiljenom međuobroku.

S Herbalife proteinskim čipsom ide čak 11 grama proteina biljnog podrijetla, bez glutena i sa značajno manjim postotkom masti od klasičnog čipsa od prženog krumpira. Radi se o zdravoj i ukusnoj namirnici koja može biti ključna pri prelasku na zdravi stil života, jer mijenja prazne kalorije za hranjive tvari koje su ljudskom organizmu itekako potrebne. Jedno pakiranje dolazi s 10 vrećica od 30 grama, sasvim dovoljno za značajno obogatiti svoju prehranu

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda