Katalog

Prikaz 9 proizvoda

beta-heart

Beta Heart

44,00

Hranjivi prašak bogat vlaknima i proteinima koji snižava razinu kolesterola u krvi i održava je na zdravom nivou. Višak kolesterola je opasan, ali redovita tjelovježba u kombinaciji s Beta Heartom dovest će ga na optimalnu razinu u tvom tijelu!

cell-activator

Cell Activator

32,00

Cell Activator opskrbljuje tijelo B vitaminima (B1, B2 i B6), kao i esencijalnim mineralima, manganom i bakrom za normalan energetski metabolizam. Prodrmaj svoje tijelo ovim sjajnim proizvodom!

collagen-dodatak-prehrani

Collagen dodatak prehrani, 171 g – jagoda i limun

59,00

Ljepota kože ne dolazi izvana, nego iznutra! Za to će se pobrinuti Collagen Skin Booster, sa svojim moćnim bioaktivnim kolagenom koji ublažava i uklanja vidljive znakove starenja.

immune-booster

Herbalife Immune Booster

35,00

Imunitet je ključ našeg zdravlja, a zahvaljujući svojem sastavu kojeg čine birani vitamini i minerali, pojačani moćnim EpiCorom, Immune Booster te uspješno brani od virusa i bakterija!

microbiotic-max

Herbalife Microbiotic Max

45,00

Tvoj probavni sustav ne može normalno funkcionirati bez dobrih bakterija, a s Microbotic Maxom ćeš ih dobiti čak dvije milijarde i potpuno ćeš se preporoditi!

Herbalife Night Mode

48,00

Loše spavanje slabi imunološki sustav i negativno utječe na um. Srećom, tu je Herbalife Night Mode na bazi ekstrakta šafrana koji će se pobrinuti za tvoj miran san!

herbalifeline-max

Herbalifeline Max – Omega

30,00

Herbalifeline Max – Omega ne sadrži teške metale i omogućuje unos u tijelo preporučene količine omega-3 masnih kiselina dugog lanca. Bolesti krvožilnog sustava velika su opasnost za današnjeg čovjeka, no uz pomoć omege učinit ćeš mnogo da zaštitiš svoje zdravlje!

napitak-od-zobi-jabuka-vlakana-bez-secera

Napitak od zobi, jabuka i vlakana, bez šećera

34,00

Ovaj napitak od zobi, jabuka i vlakana uspješno čisti crijeva. Sa svojih 5 grama vlakana po obroku izuzetno efikasno održava probavu i odčepljuje crijevne resice, na tvoje veliko oduševljenje. I olakšanje!

Phyto Complete dodatak prehrani 60 kapsula

58,00

Za sve one koji se osjećaju iscrpljeno ili muku muče s kontrolom tjelesne težine, Phyto Complete kapsule predstavljaju prekretnicu prema boljoj kvaliteti svakodnevice!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda