Katalog

Prikaz 7 proizvoda

h24-formula-1-sport

Herbalife24 – Formula 1 sport – okus Vanilija

450kn

Formula 1 Sport sadrži 18 g visokokvalitetnih Casein i Whey proteina i pomaže izgradnji mišićne mase. Odličan je izbor nadoknađivanja kalorija nakon treninga, a može zamijeniti jedan ili dva obroka dnevno. Nema sumnje, uz njega je tvoj šejk prava bomba!

cr7-drive

Herbalife24 CR7 DRIVE – okus acai bobica

165kn

Cristiano Ronaldo donosi nam CR7 Drive, otopinu ugljikohidrata i elektrolita koja dokazano pospješuje apsorpciju vode tijekom tjelesne aktivnosti i pomaže održati izdržljivost. Savršeno za konzumiranje za vrijeme vježbanja ili sportske utakmice!

h24-pro-sport-hydrate

Herbalife24 Hydrate – hidratacija

320kn

Bilo da si netko tko se posvetio treninzima izdržljivosti ili teškom fizičkom radu, H24 Pro Sport Hydrate kao da je stvoren za tebe i pomoći će ti da se lakše oporaviš od napora. Beskalorični je to napitak koji okrepljuje tijelo i rješava problem unosa vode!

H24 LiftOff Max

Herbalife24 LiftOff Max – ukusan multivitaminski energetski napitak

210kn

Energija, koncentracija i fokus. Ako tražiš dodatni impuls u trenucima kada želiš iz sebe izvući ono najbolje, tu je LiftOff Max, energetska mješavina u prahu s okusom grejpa!

h24-pro-sport-prolong

Herbalife24 Prolong PRO Sport

440kn

Bilo da si triatlonac, nogometaš, plivač, biciklist ili fizički radnik, ugljikohidratno-proteinski napitak H24 Pro Sport Prolong pomoći će ti tijekom teških napora!

h24-pro-sport-rebuild-endurance

Herbalife24 Rebuild Endurance

654kn

S 36 g specijalno odabranih ugljikohidrata i visokokvalitetnih mliječnih proteina, H24 Pro Sport Rebuild Endurance napitak je stvoren baš za one poput tebe, ljude koji vole pomicati granice vlastite izdržljivosti!

h24-pro-sport-rebuild-strength

Herbalife24 Rebuild Strength – okus čokolada

430kn

Tajno oružje u tvojoj težnji prema fizičkoj izvrsnosti! Zahvaljujući proteinima kojih je pun Herbalife24 Rebuild Strength zasigurno ćeš se preporoditi, jer je kao stvoren za efikasan oporavak nakon zahtjevnih tjelovježbi!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda