Katalog

Prikaz 7 proizvoda

H24 Achieve proteinske pločice

20,00

Ako želiš doći na sasvim novu razinu tjelovježbe ili pokušavaš dodati svojoj prehrani zdravi međuobrok, H24 Achieve proteinske pločice odličan su izbor za tebe. Osigurat će ti ukusan zalogaj i pregršt kvalitetnih nutrijenata!

cr7-drive

Herbalife24 CR7 DRIVE – okus acai bobica

22,00

Cristiano Ronaldo donosi nam CR7 Drive, otopinu ugljikohidrata i elektrolita koja dokazano pospješuje apsorpciju vode tijekom tjelesne aktivnosti i pomaže održati izdržljivost. Savršeno za konzumiranje za vrijeme vježbanja ili sportske utakmice!

h24-pro-sport-hydrate

Herbalife24 Hydrate – hidratacija

38,00

Bilo da si netko tko se posvetio treninzima izdržljivosti ili teškom fizičkom radu, H24 Pro Sport Hydrate kao da je stvoren za tebe i pomoći će ti da se lakše oporaviš od napora. Beskalorični je to napitak koji okrepljuje tijelo i rješava problem unosa vode!

H24 LiftOff Max

Herbalife24 LiftOff Max – ukusan multivitaminski energetski napitak

30,00

Energija, koncentracija i fokus. Ako tražiš dodatni impuls u trenucima kada želiš iz sebe izvući ono najbolje, tu je LiftOff Max, energetska mješavina u prahu s okusom grejpa!

h24-pro-sport-prolong

Herbalife24 Prolong PRO Sport

56,00

Bilo da si triatlonac, nogometaš, plivač, biciklist ili fizički radnik, ugljikohidratno-proteinski napitak H24 Pro Sport Prolong pomoći će ti tijekom teških napora!

h24-pro-sport-rebuild-endurance

Herbalife24 Rebuild Endurance

78,00

S 36 g specijalno odabranih ugljikohidrata i visokokvalitetnih mliječnih proteina, H24 Pro Sport Rebuild Endurance napitak je stvoren baš za one poput tebe, ljude koji vole pomicati granice vlastite izdržljivosti!

h24-pro-sport-rebuild-strength

Herbalife24 Rebuild Strength – okus čokolada

58,00

Tajno oružje u tvojoj težnji prema fizičkoj izvrsnosti! Zahvaljujući proteinima kojih je pun Herbalife24 Rebuild Strength zasigurno ćeš se preporoditi, jer je kao stvoren za efikasan oporavak nakon zahtjevnih tjelovježbi!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda