Brzi i hranjivi obrok za modernu ženu – što sve treba imati u sebi?

Informativni

Brzi i hranjivi obrok za modernu ženu – što sve treba imati u sebi?

U trenucima užurbanosti i manjka vremena nije uvijek jednostavno pripremiti nutritivno bogati obrok, ali srećom postoje brza i ukusna rješenja koja rješavaju problem gladi i nadoknađivanja energije u rekordno kratkom vremenu…

Moderno doba donosi sa sobom bezbroj uzbudljivih mogućnosti kako imati ispunjeno slobodno vrijeme i uspješnu poslovnu karijeru, no u tom bogatstvu obveza i zanimacija ponekad je teško pronaći vrijeme za pripremanje hrane.

Čak i jedna moderna žena, poznata po tome što može uspješno raditi puno toga u isto vrijeme, katkad jednostavno nema vremena pripremiti kvalitetan obrok za sebe, onaj koji će joj pomoći na pravi način izgraditi tijelo i zadržati vitalnost kroz dugi niz godina.

U tom slučaju najgora je opcija posegnuti za praznim kalorijama, kakve ćeš naći u pekari, fast foodu ili slastičarnici, a nisu puno bolja opcija niti mašću natopljeni gotovi obroci iz supermarketa. Takva hrana ne samo što deblja, već negativno djeluje na tvoju razinu energije, a i na zdravlje cjelokupnog organizma, od krvožilnog sustava do probave i kože.

Baš zato donosimo kratak vodič što bi trebao imati jedan brzi obrok u trenucima užurbanosti, za modernu i uspješnu ženu. Također nudimo rješenje koje može biti zaista fantastična zamjena za kuhani i brižno pripremljeni obrok…

Traži se ukusna i nutritivno raskošna hrana

Da bi jedna moderna žena zadovoljila svoju potrebu za hranom na pravi način, potreban je obrok koji će joj značajno podići razinu energije i dati joj dugoročni osjećaj sitosti.

To je nemoguće postići uz peciva, kroasane, hamburgere i krafne, jer nemaju u sebi sve nužne nutrijente, kako bi ljudski organizam mogao normalno funkcionirati.

Unatoč manjku vremena, brzi obrok za zaposlenu osobu u žurbi svejedno mora sadržavati proteine, složene ugljikohidrate i masti u pravilnom omjeru, uz barem ponešto biljnih vlakana, čija je funkcija pomoći tvojoj probavi da lakše odrađuje svoj posao.

Naravno, tu su još vitamini i minerali, bez kojih različiti organski sustavi u našim tijelima jednostavno ne mogu funkcionirati, a mnoge od tih mikronutrijenata organizam ne može samostalno proizvesti, već ih treba unijeti putem hrane.

Svakako da obrok u takvim okolnostima mora biti i ukusan, jer to je način kako podići vlastito raspoloženje i entuzijazam, a dobra je stvar i ako se brzo i jednostavno pripravlja te ne traži mnogo vremena za konzumaciju…

Herbalife šejk za modernu ženu

Za zaposlenu ženu koja traži maksimum od svoje prehrane jedno od najboljih rješenja kako utažiti glad u trenucima kada nema vremena svakako je zamjenski obrok Formula 1.

Ne, ne radi se o klasičnom proteinskom šejku kakvog ćeš naći u svakoj prodavaonici dodacima prehrani. Ni blizu! Riječ je o obroku koji u sebi sadrži puno više od bjelančevina, jer unutra su zapravo svi makronutrijenti u omjeru kakav je potreban tvom organizmu.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je 11-naminica-koje-trebate-izbjegavati-2021-10-21T135103.440.png

Radi se o kombinaciji visokokvalitetnih proteina, zdravih ugljikohidrata i esencijalnih masti, pojačanih prijeko potrebnim biljnim vlaknima te s 12 različitih vitamina i 13 minerala.

Zašto se milijuni Herbalife Nutrition šejkova prodaju svakog mjeseca u svijetu? Jer su s jedne strane ukusni, a s druge hranjivi i pomažu kvalitetnoj izgradnji tijela.

S tek dvjestotinjak kalorija po porciji, što Formulu 1 čini pogodnom i u fazi mršavljenja, ovaj zamjenski obrok idealna je zamjena za doručak, za sve moderne žene koje su ujutro u žurbi i ne stignu pripremati obrok, a itekako je dobro rješenje i na poslu, u trenucima manjka vremena za konzumaciju kvalitetnog kuhanog ručka.

Herbalife Nutrition zamjenski obrok se brzo priprema i ispija, a u Budi Fit web shopu dostupan je u deset različitih okusa i vrijedi mu dati priliku, ako ti je stalo da tvoj organizam dobije sve što mu je potrebno, čak i kad se to čini nemogućem, zbog gustog rasporeda obaveza u tvom životu!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda