Zašto nije pametno kupovati Herbalife proizvode preko oglasnika?

Informativni

Zašto nije pametno kupovati Herbalife proizvode preko oglasnika?

Iako je uvijek primamljivo kupiti neki proizvod po sniženoj cijeni, kad su u pitanju oni od Herbalifea, nikako ti ne preporučujemo da to napraviš…

Svi oni koji pokušavaju svoju prehranu učiniti zdravom i uravnoteženom, dobitnu formulu često pronađu upravo u Herbalife proizvodima, jer zaista daju rezultate, bilo da tražiš brzi, ukusni i hranjivi doručak, čaj koji će te razbuditi i usput otopiti masne naslage ili možda nešto za dodatni unos vlakana i omega, prijeko potrebnih za normalno funkcioniranje organizma.

No, pritom je lako upasti u zamku, a ona se zove – kupovanje neprovjerenih proizvoda preko oglasnika! Naime, bilo da pretražujete Njuškalo ili Plavi Oglasnik, redovito ćete naići na preprodavače koji prodaju Herbalife Formulu 1, a i mnoge druge slične proizvode po značajno sniženoj cijeni, mameći tako potencijalne kupce.

Naravno, svi mi želimo i zdravi obrok i povoljnu cijenu, tu nema ništa sporno, no postoje očiti razlozi zašto poslovati s ovakvom ekipom ipak nije preporučljivo…

Sumnjiva kvaliteta bez ikakvih garancija

Bilo da kupuješ mobitel, automobil ili nešto treće preko oglasnika, uvijek se može dogoditi da pogriješiš i dobiješ “mačka u vreći”, odnosno proizvod koji nije na traženom nivou, što izaziva veliko razočaranje.

Međutim, nefunkcionalni uređaj i vozilo najmanje su zlo što ti se može dogoditi. Novac je izgubljen, to svakako frustrira, ali samo baciš to smeće i ideš dalje. U slučaju Herbalifea, riječ je o nečem što unosiš u sebe i zato je važno biti dvostruko oprezan.

Nitko pametan ne kupuje jeftine kopije lijekova ilegalnih farmaceutskih tvrtki iz Kine, što je danas postao jedan od najvećih problema za svjetsko zdravlje. U nutricionizmu isto predstavlja i ilegalno prodavanje “zdravih” proizvoda, kojima je često istekao rok trajanja ili u pakiranju zapravo uopće nije ono što piše da jest.

Herbalife najbolje funkcionira uz stručnu podršku

Čak i ako se u tvojim rukama zaista nađe originalni zdravi obrok ove američke multinacionalne kompanije, kojem još nije istekao rok trajanja, to ti ne jamči da će ti imalo pomoći, u tvojoj težnji za efikasnom izgradnjom vlastitog tijela!

Naime, Herbalife šejkovi, čajevi i različiti dodaci prehrani najbolje djeluju ako uz njih dobiješ stručnu podršku, odnosno pravo pitati za savjet nekog iskusnog, tko zna kako blagotvorno djelovanje tih proizvoda iskoristiti na pravi način za ostvarivanje vlastitih ciljeva.

Baš to je moguće isključivo kod licenciranih nezavisnih zastupnika Herbalifea poput mene, jer tu sam da ti zaista pomognem, bez fige u džepu!

Na temelju desetljeća i pol uspješnog rada s onima koji žele promijeniti svoj životni stil i živjeti zdravije, siguran sam da ti mogu dati pravi savjet kada, koliko i kako konzumirati Herbalife proizvode, a tu su kao bonus i online treninzi te personalizirani plan prehrane koje također možeš kod mene dobiti.

Zanima te ipak prije svega popust? Bez brige, kao i u svakom drugom prodajnom subjektu i kod mene postoji program lojalnosti koji će ti s vremenom ponuditi čak 25% popusta na sve proizvode,  s mogućnošću da se popust popne do čak 50%.

Uz sve to, ne zaboravi ni najvažniju stvar. Tu je i Zlatni standard na koji se čvrsto obvezujem, odnosno tvoje pravo na puni povrat novca u roku od 30 dana, ako proizvod nije opravdao očekivanja!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda