Kako proteinske pločice utječu na izgradnju tijela i mršavljenje?

Informativni

Kako proteinske pločice utječu na izgradnju tijela i mršavljenje?

Kvalitetne proteinske pločice osigurat će tijelu pregršt bjelančevina, ali i niskokaloričan međuobrok uz koji je lakše kontrolirati vlastitu glad.

Dok pokušavaš oblikovati svoje tijelo svaka je pomoć dobrodošla, pogotovo ako se radi o nečemu što je slatko i ukusno.

Baš takve su proteinske pločice, namijenjene svima koji žele tijelu dati prijeko potrebne aminokiseline za obnovu i izgradnju mišića. Također predstavljaju i obrok koji unatoč svojoj slatkoći neće negativno utjecati na ljudsku tjelesnu masu, što im je još jedan veliki plus.

Ovakve pločice poznate su po visokom udjelu proteina u svom nutritivnom sastavu, dok one dobre sadrže i čokoladu niske razine slatkoće, koja ih čini izuzetno primamljivima za nepce.

Zato ih nazivamo i proteinskim čokoladicama, a razlikuju se od klasičnih čokoladica po tome što ih ne možeš sažvakati u sekundi i gurnuti niz grlo, već više vremena provode u tvojim ustima. Samim time i šalju jasnije signale mozgu o unesenim kilokalorijama, što izaziva osjećaj sitosti.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je J4904-AchvBarDC-Lifestyle-1x1_HR_01-1024x1024.jpg

U svakom slučaju, proteinske pločice vrlo su praktične, jer svugdje ih možeš ponijeti sa sobom i njima utažiti glad, a najčešće ih koristimo na sljedeća dva načina…

Međuobrok ili obnova nakon treninga

Proteinske pločice ozbiljni vježbači koriste prije svega u svrhu obnove i rasta vlastitih mišića, jer upravo tome služe aminokiseline koje tijelu daješ jednim ovakvim obrokom.

Drugim riječima, nakon odrađenog žestokog treninga snage ili izdržljivosti unosi se u tijelo nutritivno bogati sastav ovakvih čokoladica, koji će se zatim pobrinuti za održavanje i rast mišićnih vlakana, ključnih za kvalitetno oblikovanje tijela.

Proteinske čokoladice mogu biti i perfektan međuobrok, zbog svoje guste teksture koja će se pobrinuti za tvoju sitost. Pritom unosiš u sebe tek nekoliko stotina kilokalorija, što je idealno za osobu koja pokušava smršaviti.

Radi se o proizvodu koji je već desetljećima dio fitnes industrije, dostupan u svakom supermarketu i trgovini zdravom hranom. No, nije sastav svake proteinske pločice isti i puno je na policama proizvoda upitne kvalitete. Zbog toga osoba koja želi tijelu osigurati najbolje proteine bira isključivo pločice renomiranih proizvođača, one s milijunima korisnika diljem svijeta…

H24 Achieve pločice idealne za aktivan stil života

U 2023. godini na hrvatskom tržištu pojavile su se Herbalife24 Achieve proteinske pločice, odličnog okusa i zaista impresivnog kemijskog sastava.

Radi se o paketu od 6 čokoladica po 60 grama, od čega trećinu svake pločice čine visokokvalitetni whey i mliječni proteini, dok samo 1.2 grama otpada na šećer, što je zaista odlično za sve koji paze na svoju prehranu.

Bogat nutritivni sastav ovih pločica nastao je kombinacijom kokosovog ulja, vlakana tapioke i indijskih oraščića, uz tamnu čokoladu srednje slatkoće. U njima nema ni glutena ni aditiva ni nikakvih bojila, a zbog svoje veličine i oblika idealne su za ljude u pokretu, koji ne žele jesti prazne kalorije iz pekare kad ih uhvati glad usred grada.

Dakle, H24 Achieve proteinske pločice mogu poslužiti kao međuobrok, između doručka i ručka ili ručka i večere, dok također služe i kao zalogaj nakon treninga svima onima koji žive aktivno i rade na izgradnji tijela.

Ove pločice su sigurne za profesionalne sportaše, jer su detaljno testirane od nezavisnih tijela i imaju Informed Sports certifikat, a itekako mogu pomoći ostvarenju tvojih zacrtanih ciljeva, bilo da pokušavaš smršaviti ili povećati mišićnu masu…

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda