10 najčešćih pitanja o Herbalife Nutrition proizvodima

Informativni

10 najčešćih pitanja o Herbalife Nutrition proizvodima

Izdvajamo pitanja koja su kroz više od 40 godina proizvodnje i prodaje nutritivno bogatih Herbalife Nutrition proizvoda najčešće bila postavljana od strane korisnika…

Gdje kupiti Herbalife Nutrition šejkove i ostale proizvode?

Herbalife Nutrition proizvode u današnje vrijeme je lakše kupiti nego ikad. Postoje online trgovine poput našeg BudiFit web shopa u kojima možeš proučiti cjelokupni asortiman Herbalife Nutrition proizvoda i zatim na jednostavan način provesti narudžbu, elegantno plaćajući bankovnom karticom. Što je najbolje, na području Republike Hrvatske poštarina je besplatna.

Jesu li Herbalife Nutrition proizvodi sigurni za zdravlje?

Herbalife proizvodi testirani su od najviših nutricionističkih autoriteta i redovito prolaze izuzetno rigorozne provjere kvalitete u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su i kreirani i odobreni su od 96. ministarstva zdravstva u svijetu. Dokazano je bezbroj puta da su sigurni i zbog toga se ne trebate nimalo brinuti za svoje zdravlje dok ih konzumirate.

Koje su prednosti Formula 1 šejka u odnosu na klasični doručak?

Formula 1 je najpopularniji Herbalife Nutrition proizvod koji se preporučuje konzumirati kao zamjenu za doručak. Preporučuje se ljudima s užurbanim stilom života, koji ujutro nemaju vremena pomno birati hranu koju će pojesti, a žele nešto energetslo bogato i zdravo. Njegove najveće prednosti su visokokvalitetni proteini koje sadrži, kao i 12 različitih vitamina te 13 minerala, uz sve ostale važne nutrijente u uravnoteženom omjeru. Sve to u samo dvjestotinjak kalorija po obroku.

Jesu li Herbalife Nutrition proizvodi pogodni za vegansku ishranu?

Formula 1, kao i velika većina Herbalife Nutrition proizvoda kreirani su kako bi bili pogodni za različite vrste prehrane, uključujući vegetarijansku i vegansku te mogu biti odličan izbor obroka onima koji ima ograničen izbor namirnica za svoj tjedni plan prehrane.

Kako ostvariti popust na Herbalife Nutrition proizvode?

Kod Herbalifea Nutrition postoji raskošni program lojalnosti, a već na početku registrirani korisnici dobivaju poput na sve proizvode od čak 25%, koji ovisno o količinu koju kupujete može porasti na 50% i postati vaš trajni popust.

Koje je razlika između zamjenskog obroka i proteinskog šejka?

Zamjenski obrok, poput Herbalife Formule 1 može biti odlična alternativa nutritivno bogatom jelu, ako nemate na raspolaganju željene namirnice niti vremena spraviti zdravi doručak. Zbog svoje niskokaloričnosti pogodan je za mršavljenje.

S druge strane, proteinski šejk ne može mijenjati pravi obrok, već mu samo biti dodatak, kojim povećavate unos bjelančevina u svoje tijelo i time si dajete šansu povećati obujam mišića. Ne služi za mršavljenje, već za dobivanje mase.

Hoću li se udebljati nakon što prestanem koristiti Herbalife Nutrition proizvode?

Ne postoji nikakav bumerang efekt nakon prestanka korištenja Herbalife Nutrition proizvoda, no hoćeš li se udebljati ovisit će isključivo o tvojoj prehrani. Treba naglasiti kako su Herbalifeovi zamjenski obroci i međuobroci niskokalorični pa tko ih zamijeni hranom koja u sebi sadrži znatno više kilokalorija, može doći do povećanja tjelesne težine.

Hoće li mi prehrana postati monotona uz Formula 1 šejk?

Jesti svaki dan Herbalife Formulu 1 ne mora automatski učiniti tvoju prehranu monotonom. Ovaj zamjenski obrok može se konzumirati na različite načine, kao dodatak grizu ili zdravim kolačima, sve do tekućeg šejka koji se brzo ispija.

Postoje brojni različiti recepti vezani uz Formulu 1 i kreativna osoba može svaki dan na drukčiji način pripraviti ovaj nutritivno bogati obrok.

Mogu li koristiti Herbalife Nutrition proizvode bez da ih prodajem?

Naravno. Iako prodaja Herbalife Nutrition proizvoda može donijeti nezavisnom distributeru sasvim solidan dodatni izvor prihoda, a katkad i puno više, nitko nije obavezan prodavati niti reklamirati brend ako to ne želi. Ako uživaš u onome što Herbalife Nutrition proizvodi donose tebi i tvojem organizmu te želiš taj užitak zadržati samo za sebe, imaš apsolutno na to pravo.

Imam li pravo na povrat novca ako mi se ne sviđaju Herbalife Nutrition proizvodi?

Imaš. U BudiFit web shopu postoji zlatni standard pri kupovini svih ponuđenih proizvoda, što znači da nakon narudžbe imaš pravo na kompletan povrat novca u sljedećih 30 dana, u slučaju nezadovoljstva kupljenim artiklom.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda