Dostava

Dostava se vrši DPD (https://www.dpd.com/tracking/(lang)/hr_HR) i GLS kurirskom službom (https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke) i to isključivo radnim danima od 08-16.

Dostavu svojih proizvoda vršimo u Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Njemačku i Austriju.

BudiFit Webshop Vam nudi besplatnu poštarinu na području Republike Hrvatske (uključujući i otoke).
Poštarina za ostale zemlje iznosi 75kn.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Sve proizvode koje stavite u košaricu imamo na zalihama i šaljemo ih unutar 24 sata radnim danom, te očekivani vremenski period isporuke je u većini 48 sati nakon što pošaljemo paket, osim subote i nedjelje. Maksimalan rok isporuke je 7 radnih dana, ali to samo u iznimnim situacijama ili ukoliko su u pitanju otoci.

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirati ćemo Vas koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

NapomenaTijekom trajanja akcija, zbog velikog interesa i povećanog broja narudžbi, obrada narudžbi te rok za isporuku paketa može potrajati dulje od 7 radnih dana.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda