Katalog

Prikaz 10 proizvoda

beta-heart

Beta Heart

336kn

Hranjivi prašak bogat vlaknima i proteinima koji snižava razinu kolesterola u krvi i održava je na zdravom nivou. Višak kolesterola je opasan, ali redovita tjelovježba u kombinaciji s Beta Heartom dovest će ga na optimalnu razinu u tvom tijelu!

cell-activator

Cell Activator

253kn

Cell Activator opskrbljuje tijelo B vitaminima (B1, B2 i B6), kao i esencijalnim mineralima, manganom i bakrom za normalan energetski metabolizam. Prodrmaj svoje tijelo ovim sjajnim proizvodom!

fiber-and-herbs

Fiber and Herbs – dijetetski integrator dijetalnih vlakana

170kn

Fiber and Herbs proizvod je namijenjen povećanju dnevnog unosa vlakana kako bismo održali zdravlje naše probave. Uz pomoć ovog sjajnog proizvoda dolazi do ubrzavanja prolaska hrane kroz organizam i eliminacije toksina!

guarana-tablete

Guarana Tablete

186kn

Svi mi imamo sve većih problema s koncentracijom, prijeko potrebnom ne samo u poslu, već i pri svakoj aktivnosti u slobodno vrijeme. Guarana u obliku tableta iznimno efikasno rješava taj problem, a već 2 do 4 tablete dnevno probudit će tvoje najbolje izdanje u najvažnijim trenucima!

herbalifeline-max

Herbalifeline Max – Omega

223kn

Herbalifeline Max – Omega ne sadrži teške metale i omogućuje unos u tijelo preporučene količine omega-3 masnih kiselina dugog lanca. Bolesti krvožilnog sustava velika su opasnost za današnjeg čovjeka, no uz pomoć omege učinit ćeš mnogo da zaštitiš svoje zdravlje!

immune-booster

Immune Booster

134kn

Imunitet je ključ našeg zdravlja, a zahvaljujući svojem sastavu kojeg čine birani vitamini i minerali, pojačani moćnim EpiCorom, Immune Booster te uspješno brani od virusa i bakterija!

microbiotic-max

Microbiotic Max

336kn

Tvoj probavni sustav ne može normalno funkcionirati bez dobrih bakterija, a s Microbotic Maxom ćeš ih dobiti čak dvije milijarde i potpuno ćeš se preporoditi!

napitak-od-zobi-jabuka-vlakana-bez-secera

Napitak od zobi, jabuka i vlakana, bez šećera

251kn

Ovaj napitak od zobi, jabuka i vlakana uspješno čisti crijeva. Sa svojih 5 grama vlakana po obroku izuzetno efikasno održava probavu i odčepljuje crijevne resice, na tvoje veliko oduševljenje. I olakšanje!

rose-guard

Rose Guard

271kn

Jedan od najjačih antioksidansa na svijetu. U tebi budi osvježavajuću energiju te ima antistresno djelovanje. Osjećaš stres i ne možeš ga se riješiti? Rose Guard je specijalno formuliran upravo da podrži tvoje tijelo tijekom takvih napetih trenutaka!

thermojetics-zuti

Thermojetics Žuti (Yellow)

234kn

Thermojetics Žuti odličan je dodatak prehrani s mješavinom kroma i garcinije koji vuče masnoću na sebe i eliminira je na efikasan način. Pravi je put prema dovođenju svog tijela u ravnotežu i prelaska na zdrave životne navike!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPregled proizvoda